ΑΕΚ

Έφυγαν 21.000 εισιτήρια για τη φιέστα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα εντυπωσιακό νούμερο έκλεισε η πρώτη μέρα προπώλησης εισιτηρίων για το κυριακάτικο (22/4) ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, που μπορεί να μετατραπεί σε φιέστα τίτλου στη Super League.

Όλα δείχνουν πως στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν θα πέφτει ούτε... καρφίτσα την Κυριακή (22/4), στο ματς που μπορεί να μετατραπεί σε φιέστα τίτλου για την ΑΕΚ. Η πρώτη μέρα προπώλησης εισιτηρίων, έκλεισε με το εντυπωσιακό νούμερο των 21 χιλιάδων εισιτηρίων.

Μάλιστα ήδη έχει γίνει sold out στις θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 και 13. Και φυσικά έπεται συνέχεια, καθώς όλα αυτά έγιναν μόλις σε λίγες... ώρες. Στην ΑΕΚ πλέον εκτιμούν πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει την Κυριακή. Εξ ου και ανοίγουν άμεσα από αύριο (20/4) και τις θύρες 20,22,24,26.

Κάτι που σημαίνει πως πλέον υπάρχουν εισιτήρια και για ολόκληρο το άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.Φυσικά θα γίνει σύσκεψη για να παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ενώ θα υπάρχει και σχέδιο για ομάδες περιφρούρησης και με την συνδρομή οργανωμένων οπαδών. Όπως ακριβώς και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ