ΑΕΚ

"Εφτάρα" εκτός έδρας στο Κύπελλο 24 χρόνια μετά για την ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το soccerbase.gr, η ΑΕΚ σημείωσε εφτά γκολ σε εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου ύστερα από 24 χρόνια και συγκεκριμένα μετά τις 29 Δεκεμβρίου του 1993 και τον αγώνα με τον Αστέρα Αμπελοκήπων.

Με τους Τάσο Μπακασέτα (3 ασίστ, 1 γκολ) και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (1 ασίστ, 2 γκολ) να πετούν... φωτιές, η ΑΕΚ διέσυρε με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το soccerbase.gr, οι "κιτρινόμαυροι" σημείωσαν εφτά γκολ σε εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου ύστερα από 24 χρόνια και συγκεκριμένα μετά τις 29 Δεκεμβρίου του 1993 και τον αγώνα με τον Αστέρα Αμπελοκήπων. Τότε, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο, η Ένωση είχε επικρατήσει 7-1 του Αστέρα για τη φάση των 16 του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, τελευταία φορά που η ΑΕΚ πέτυχε πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο αγώνα Κυπέλλου ήταν στις 21 Δεκεμβρίου του 1977, όταν επικράτησε 6-1 του ΑΟ Χανιά.

Τέλος, αυτή ήταν η 50ή νίκη για τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο Ισπανός έχει καθίσει συνολικά στον πάγκο του "Δικεφάλου" σε 94 ματς, έχοντας 50 νίκες, 18 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ