Έδωσαν και πήραν αγάπη

Έδωσαν και πήραν αγάπη

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν σήμερα (13/12) το πιο ξεχωριστό γεύμα, πέρασαν το πιο ιδιαίτερο μεσημέρι τους και πήραν τις πιο γλυκές ευχές.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς τους, η παρουσία σε μια σειρά από εκδηλώσεις. Όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που έζησαν την Τετάρτη (13/12) σήμερα το μεσημέρι ο Πέτρος Μάνταλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Σέρχιο Αραούχο και ο Μάρκο Λιβάγια, ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Και η πραγματικότητα είναι πως το απόλαυσαν και οι ίδιοι πολύ και μόνο σαν μια τυπική συμμετοχή σε εκδήλωση δεν το είδαν. Οι τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς, έκαναν το τραπέζι σε 32 παιδιά που φιλοξενεί το ίδρυμα Παιδόπολη – Άγιος Ανδρέας. Και οι στιγμές που έζησαν ήταν πραγματικά ξεχωριστές.

Οι πιτσιρικάδες ξετρελάθηκαν όχι τόσο με τα δώρα που πήραν, αλλά με το γεγονός πως είχαν δίπλα τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ενώ και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί για λίγο παιδιά.

Μάλιστα δεν ήταν μόνο η ΑΕΚ αυτή που μοίρασε δώρα αλλά και αθλητικό υλικό. Ήταν και τα παιδιά που ανταπέδωσαν με ζωγραφιές που είχαν κάνει, ειδικά για την περίσταση. Ενώ φεύγοντας, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν και την καλύτερη ευχή. «Να πάρετε το πρωτάθλημα».

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24