ΑΕΚ

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ με την απαλλαγή Ουάρντα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ δεν ακούστηκαν καθόλου καλά τα μαντάτα για την απαλλαγή του Ουάρντα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Απόρησαν στην ΑΕΚ με την απόφαση απαλλαγής του Ουάρντα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όσον αφορά το υβριστικό Instastory που "ανέβασε" ο Αιγύπτιος μετά την κυπελλική αναμέτρησης της Ένωσης με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, στην ΑΕΚ εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους όχι επειδή ο Ουάρντα μπορεί να παίξει στο κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων, αλλά με το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκε για την προσβλητική, όπως την χαρακτήρισαν, συμπεριφορά του εναντίον της ομάδας και των φιλάθλων της.

Χαρακτηριστικά, από τα γραφεία του Αμαρουσίου σχολίαζαν " ...για την ίδια συμπεριφορά την οποία ο Ατρόμητος -και πολύ σωστά- θεώρησε ανάρμοστη και προσβλητική για τους φιλάθλους μας, τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας ότι 'θα επιληφθεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει' και έθεσε τον Ουάρντα εκτός προπονήσεων και αγώνων, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε εκτιμώντας ότι δεν έκανε κάτι το επιλήψιμο. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω... Το αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης..."

Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Ουάρντα: Θα παίξει ή όχι κόντρα στην ΑΕΚ;
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ