ΑΕΚ

"Δυνατός ο Ολυμπιακός, διαφορετική η ΑΕΚ"

"Δυνατός ο Ολυμπιακός, διαφορετική η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Νικολούδης με δηλώσεις του στον Sport24 Radio στους 103,3 αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ θυμήθηκε και την ιστορική νίκη της «Ένωσης» κόντρα στην Ντέρμπι πριν από 39 χρόνια.

Ο Τάκης Νικολούδης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και την εκπομπή “My way”, με τους Γιάννη Καραλή και Χρήστο Μπάλλο. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία των δύο ομάδων, ενώ θυμήθηκε και την ιστορική νίκη της “Ένωσης” κόντρα στην Ντέρμπι πριν από 39 χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του Ηρακλή στην κατηγορία:
“Είναι σημαντική η επιστροφή του στην κατηγορία, καλό θα είναι να επιστρέψει και ο Άρης για να έχουμε μεγάλα παιχνίδια που δίνουν άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα”.

Για τον Ολυμπιακό:
“Νομίζω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά, κάθε χρονιά αλλάζουν παίκτες που δεν μπορούν ν” ανταποκριθούν στους στόχους της ομάδας. Φέτος δείχνει δυνατός στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Αν νικήσει την Τετάρτη και φέρει μια ισοπαλία με την Άρσεναλ θα προκριθεί στους “16” και θα είναι ότι καλύτερο για τον κόσμο”.

Για την ιστορική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Ντέρμπι στην Αγγλία:
"Κάναμε αρκετό κόσμο να στρέψει την προσοχή του στην ΑΕΚ. Ήταν πρωτόγνωρο για μας εκείνη την εποχή, ακόμη και όταν είχαμε το προβάδισμα με 2-1 οι παίκτες της Ντέρμπι δεν πίστευαν ότι θα αποκλειστούν, όταν όμως δέχθηκαν το τρίτο γκολ υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της ΑΕΚ".

Για τα χαφ του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν, αν του μοιάζει κάποιος:
"Νομίζω περισσότερο ο Κασάμι, γιατί όπως και εγώ έχει την δυνατότητα να κρατάει μπάλα, να σκοράρει".

Τι απαιτείται για την επιτυχία μιας ομάδας:
"Να μην υπάρχουν υπερόπτες σε μια ομάδα και να μην υπερισχύει το “εγώ”. Το κατορθώσαμε την εποχή του Παναγούλια και μετά ακολούθησαν οι εποχές με τους Νικολαΐδη και Τσάρτα στην ΑΕΚ".

Τι θα έλεγε στους παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με την Ντίναμο:
"Αυτά τα παιδιά έχουν φέρει εδώ την ομάδα, ξέρουν καλά τι έχουν καταφέρει έως τώρα. Είναι δεμένοι σε όλες τις γραμμές. Καλό θα είναι να πάρει τη νίκη την Τετάρτη, να πάρει και μια ισοπαλία με την Άρσεναλ για να προκριθεί. Κόντρα στη Ντίναμο να είναι χαλαροί για να δείξουν τον καλό εαυτό τους".

Για το νέο project της ΑΕΚ και τον Ηρακλή:
"Ήταν σημαντικό για τον Ηρακλή να πάρει τη νίκη, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην βαθμολογία.Η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει διαφορετικό ποδόσφαιρο με τον νέο προπονητή. Μου άρεσε ότι ο νέος τεχνικός δεν φοβήθηκε να ρισκάρει ακόμη και με το ενδεχόμενο να ηττηθεί σε ένα ντέρμπι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ