ΑΕΚ

Δουλεύει την περίπτωση Πουέρτας η ΑΕΚ

Δουλεύει την περίπτωση Πουέρτας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παίζει δυνατά για την απόκτηση του Αντόνιο Πουέρτας και παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά νωρίς για μετεγγραφές, έχει κάνει ήδη προεργασία. Τι είπε ο αντιπρόεδρος της Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει ήδη στην ΑΕΚ και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει αρχίσει τις επαφές με πιθανούς στόχους. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Αντόνιο Πουέρτας, ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του "Δικεφάλου" από τον περασμένο Γενάρη.

Ο 25χρονος δεξιός ακραίος επιθετικός άρεσε στην Ένωση από τον χειμώνα, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς η Αλμερία δεν τον άφησε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ δεν έκλεισε καμία πόρτα και ορθώς έπραξε, αφού πλέον απομένουν μόνο λίγοι μήνες έτσι ώστε ο Ισπανός να μείνει ελεύθερος και αν τελικά το αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν, όταν παράλληλα με τα υπόλοιπα θα αποφασιστεί και το μέλλον του Μιχάλη Μπακάκη που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Τι είπε ο Ορτέγκα για τον Αραούχο

Εξάλλου, ο Σέρχιο Αραούχο όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκαθαρίζει ότι επιθυμία του είναι να μείνει στην ΑΕΚ, ωστόσο ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας μέχρι να αποφασιστεί ποιο θα είναι το μέλλον του.

Στην ισπανική ομάδα παρακολουθούν την αλλαγή του Αραούχο με την έλευση του στην Ένωση, έχουν δει τις αντιδράσεις του κόσμου και προσπαθούν με δηλώσεις να δείξουν ότι οι δύο πλευρές έχουν καλές σχέσεις και πως δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να επιστρέψει και να παίξει στην ομάδα.

"Αυτή τη στιγμή ο Αραούχο επικεντρώνεται στην ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του αποδεικνύεται το πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Το καλοκαίρι θα επιστρέψει και θα είναι πάλι ένας σπουδαίος παίκτης της Λας Πάλμας", ήταν τα λόγια του Νικόλας Ορτέγκα, αντιπροέδρου της Λας Πάλμας, σε δηλώσεις του στην "tintaamarilla.es".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ