ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δουλειά μετ' εμποδίων για την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πολλά προβλήματα η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, πριν από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του.

Από τη μια μεριά η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στην ΑΕΚ την ευκαιρία για έξτρα δουλειά πάνω σε αδυναμίες, αλλά και χρόνο ξεκούρασης μετά από ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Από την άλλη μεριά, βάζει και πολλά… εμπόδια στις προπονήσεις.

Τη σημερινή (16/11) δουλειά στα Σπάτα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης την έκανε περίπου μετ' εμποδίων. Καταρχήν λόγω των πολλών απουσιών. Οι έξι διεθνείς της ΑΕΚ δεν ήταν παρόντες στο προπονητικό κέντρο. Ο Μάριος Οικονόμου και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Ενώ ο Ούρος Τσόσιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, πήγε μεν στα Σπάτα, αλλά δεν προπονήθηκε κανονικά.

Και μέσα σ' όλα, οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνθηκαν για πρώτη φορά σήμερα τον… χειμώνα. Το κρύο ήταν τσουχτερό και είχε και δυνατό αέρα. Πάντως, οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και σωματικά και ψυχολογικά, καθώς όπως ήδη έχετε διαβάσει από το Sport24.gr, το σαββατοκύριακο θα το έχουν ελεύθερο. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν και πάλι από την Δευτέρα (19/11) το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ