ΑΕΚ

Δοκίμασε όλα τα πιθανά σχήματα ο Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε στην τελευταία προπόνηση δυο διαφορετικά σχήματα για το αυριανό (29/10, 19.30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πολλές μέρες για να δουλέψει το αγωνιστικό πλάνο για την αυριανή (29/10 - 19.30) "μάχη" στη Νέα Σμύρνη, δεν είχε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Άλλωστε μόλις την περασμένης Πέμπτη (26/10) υπήρχε ματς Κυπέλλου. Και επί της ουσίας μόνο στη σημερινή (28/10) τελευταία πριν από το ματς με τον Πανιώνιο προπόνηση, είχε ο Ισπανός τεχνικός την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές επί χόρτου.

Εκείνο που φανέρωσαν αυτές οι δοκιμές, είναι πως ο Χιμένεθ θα πάρει την τελευταία στιγμή τις οριστικές του αποφάσεις. Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε με δυο διαφορετικά σχήμα. Πρώτα και περισσότερη ώρα, το καθιερωμένο στα ματς πρωταθλήματος 4-4-1-1.

Με τον Αραούχο στην κορυφή, τον Λιβάγια ως ελεύθερο και τον Μάνταλο με τον Χριστοδουλόπουλο στα άκρα. Όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την περασμένη Δευτέρα (23/10).

Όμως ο Χιμένεθ δοκίμασε και σχήμα με τριάδα στο κέντρο της άμυνας και με τον Λιβάγια με τον Αραούχο ως επιθετικό δίδυμο. Προφανώς ο Ισπανός στο μυαλό του, έχει και αυτό το σύστημα.

Ίσως γι αυτό πήρε στην αποστολή τέσσερις στόπερ και τρεις σέντερ φορ. Όμως η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως προβάδισμα, τουλάχιστον για την αρχή του ματς, έχει το καθιερωμένο σχήμα. Χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Κονέ κόντρα στον Πανιώνιο
"Παρέλαση" στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Μίλαν
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ