"Δίτερμα" με Μάνταλο και Τσόσιτς

"Δίτερμα" με Μάνταλο και Τσόσιτς

Στο εσωτερικό "διπλό" που ο Χιμένεθ το ήθελε με συνθήκες… παιχνιδιού, πήραν αγωνιστικά λεπτά και ο Μάνταλος και ο Τσόσιτς. Κτύπησε ο Κλωναρίδης

Το εσωτερικό δίτερμα στη σημερινή (5/4) προπόνηση στα Σπάτα, είχε ιδιαιτερότητες σε σχέση μ’ όλα όσα παίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ επί καθημερινής βάσης. Αφενός διότι ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να βάλει λίγη περισσότερη ένταση, σαν συνθήκες παιχνιδιού, λίγο πριν το τριήμερο ρεπό για το Πάσχα.

Αφετέρου διότι πήραν αγωνιστικά λεπτά και ο Πέτρος Μάνταλος και ο Ούρος Τσόσιτς. Κάτι που ήταν αναμενόμενο, όπως είχατε διαβάσει ήδη στο Sport24 από το πρωί. Εξάλλου και ο αρχηγός και ο Σέρβος, εδώ και πολλές μέρες (περισσότερες ο Μάνταλος) ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Παρόλα αυτά ακόμα έχουν δρόμο μπροστά τους, μέχρι να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας του. Ειδικά ο Μάνταλος. Αλλά και ο Τσόσιτς ο οποίος θα πρέπει να κερδίσει το χαμένο έδαφος μετά το μεγάλο διάστημα αποχής.

Πάντως εκτός από τα… θετικά, που ήταν η παρουσία του αρχηγού και του Τσόσιτς, υπήρχαν και αρνητικά από το δίτερμα. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης υπέστη μια κάκωση αριστερού προσαγωγού και μετά από την επιστροφή από το ρεπό του Πάσχα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Επίσης ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έπαιξε καθόλου στο δίτερμα και έκανε μόνο θεραπεία, καθώς υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό. Ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24