ΑΕΚ

Δίνει χρόνο σε όλους ο Δέλλας

Δίνει χρόνο σε όλους ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (15/9) τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 17.30 στο ΟΑΚΑ, με τον Δέλλα να είναι έτοιμος να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.

Ο επόμενος αγώνας της ΑΕΚ είναι την ερχόμενη Τετάρτη 923/9) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αυτό επέτρεψε στην ομάδα να δώσει σήμερα (15/9) ένα φιλικό. Αντίπαλος της θα είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει σκοπό να κουράσει τους παίκτες του, αντιθέτως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα στη διάθεσή του θα έχει και τους πιτσιρικάδες Τζάθα, Μαρκοπουλιώτη, Γαλανόπουλο και Βλαχομήτρο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα υπάρχει καθόλου κόσμος, ενώ το ματς δεν θα έχει καμία τηλεοπτική κάλυψη.

Το βλέμμα σε Μάνταλο και Κορδέρο

Το απογευματινό φιλικό είναι ένα παιχνίδι που έχει πολύ συγκεκριμένη στόχευση. Ο Πέτρος Μάνταλος αλλά και ο Μιγκέλ Κορδέρο, έχουν επιστρέψει μετά από τραυματισμό και πρέπει να βάλουν στα πόδια τους αγωνιστικά λεπτά για να βρουν τον ρυθμό τους.

Ο διεθνής μέσος έχει πάρει χρόνος συμμετοχής και στο προηγούμενο φιλικό με τον Παναιτωλικό και στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ. Όμως χρειάζεται να βάλει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, για να αρχίσει να λύνεται, με στόχο να μπορέσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη βασική ενδεκάδα.

Όσο για τον Κορδέρο, έπαιξε μόνο λίγα λεπτά στο φιλικό στο Αγρίνιο. Και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς και αυτός πρέπει να βρει τον ρυθμό του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ