ΑΕΚ

Δίνει ευκαιρίες ο Δέλλας με Ατρόμητο

Δίνει ευκαιρίες ο Δέλλας με Ατρόμητο
Δέλλας INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (10/10) σε φιλικό αγώνα στα Σπάτα τον Ατρόμητο, με τον Δέλλα να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής. Ατομικό για δυο στην σημερινή (9/10) προπόνηση.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (10/10) σε φιλικό αγώνα στα Σπάτα τον Ατρόμητο, με τον Τραϊανό Δέλλα να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής. Ο "Κολοσσός" δοκίμασε την 11άδα που έχει σκοπό να παρατάξει, δίνοντας φανέλες βασικών σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ο Ανέστης, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Κολοβέτσιο, Άρθο και Σοϊλέδη να αποτελούν την αμυντική τετράδα.Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Σιμόες και Κορδέρο, με τον Μπουονανότε να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κρισάντους, με τους Ανάκογλου και Γροντή να παίρνουν τις θέσεις τους στα φτερά.

Ωστόσο, αναμένεται ότι θα γίνουν και πολλές αλλαγές, ώστε χρόνο συμμετοχής να πάρουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ατομικό για δύο

Εξάλλου, στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βαγγέλης Πλατέλλας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.Οι υπόλοιποι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές -καθώς σημαντικός αριθμός συμμετέχει σε αποστολές εθνικών ομάδων- προπονήθηκαν κανονικά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ