ΑΕΚ

Δικός της ο Μπεμπέ

Δικός της ο Μπεμπέ

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ της Έιμπαρ, Μπεμπέ, είναι μία από τις περιπτώσεις που ανέβηκαν στα μάτια των ανθρώπων της ΑΕΚ μετά το ναυάγιο με τον Βολκάν Σεν. Συμφωνία με τον παίκτη, άμεσα και με την Έιμπαρ. (video)

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Βολκάν Σεν, η ΑΕΚ εξέτασε τις επιλαχούσες υποψηφιότητες, για την περίπτωση που εν τέλει αποφάσιζε να κάνει κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, η περίπτωση του Μπεμπέ, ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Έιμπαρ, ήταν που ήρθε στο προσκήνιο. Μάλιστα έχει γίνει κουβέντα με τον ίδιο, υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία μαζί του και πλέον τρέχουν οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ένωση.

Ο Μπεμπέ είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης, κυρίως όμως αριστερά. Λόγω του ύψους και της σωματοδομής του, έχει χρησιμοποιηθεί και ως φορ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δύσκολα στεριώνει σε ομάδες, ο οποίος το 2011 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκτοτε έχει αγωνιστεί στις Μπεσίκτας, Ρίο Αβε, Πάσος Φερέιρα, Μπενφίκα, Κόρδοβα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Έιμπαρ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι προ περίπου δύο μηνών η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και πάλι από την ΑΕΚ, όμως είχε απορριφθεί. Βέβαια κάτι αντίστοιχο ίσχυε με τον Βολκάν Σεν, τον οποίο εν τέλει η "Ενωση" προσπάθησε να αποκτήσει, σκοντάφτοντας στις απαιτήσεις της Τραμπζονσπόρ.

Φέτος ο Μπεμπέ μετρά 9 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, δίχως να έχει σκοράρει ενώ έχει δώσει μια ασίστ. Έχει συμβόλαιο έως το 2020 με την Έιμπαρ, ωστόσο αγωνίζεται λίγο, συνήθως ως αλλαγή, μένει συχνά στον πάγκο δίχως να χρησιμοποιείται, ενώ τελευταία του συμβαίνει να βρίσκεται και εκτός αποστολής. Η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο και ο Πορτογάλος θα φορά το κιτρινόμαυρα μέχρι το καλοκαίρι. Και βλέπουμε...





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ