ΑΕΚ

Διεθνείς και Κλωναρίδης από Κυριακή

Διεθνείς και Κλωναρίδης από Κυριακή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φτάνουν στο Κίελτσε οι πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (διεθνείς και Κλωναρίδης), αλλά δεν θα προλάβουν να προπονηθούν.

Μια ΑΕΚ χωρίς τον Μάνταλο, χωρίς τον Γιόχανσον, χωρίς τον Βράνιες αλλά ακόμα και χωρίς τον Γαλανόπουλο που πλέον θεωρείται βασικό στέλεχος, είναι μισή ομάδα, ενώ ο Κλωναρίδης αποκτήθηκε για να διεδικήσει θέση βασικού στα άκρα της επίθεσης.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Επομένως η δουλειά που έκανε μέχρι τώρα στο Κίελτσε ο Μανόλο Χιμένεθ χωρίς αυτούς τους πέντε ποδοσφαιριστές ήταν ελλειμματική. Όμως από σήμερα (1/7) ή επί της ουσίας από αύριο (2/7), τα χέρια του Ισπανού τεχνικού λύνονται. Οι τέσσερις διεθνείς συν τον Κλωναρίδη, ταξιδεύουν σε λίγη ώρα, μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, για το Κίελτσε.

Όμως, δεν θα προλάβουν τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, καθώς θα φτάσουν στο ξενοδοχείο περίπου στην ώρα του δείπνου. Ωστόσο, από αύριο (2/7) θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο

Δεν πάτησαν καθόλου... χορτάρι γηπέδου σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ τους κράτησε εντός του γυμναστηρίου για πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ισορροπίας. Με τον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό να είναι συνεχώς δίπλα τους και να ακολουθεί και αυτός κάποιες από τις ασκήσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ