ΑΕΚ

Διάστρεμμα ο Τσόσιτς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Τσόσιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος στόπερ που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ, έχει υποστεί διάστρεμμα - "Σκασμένος" ο Χιμένεθ με την αποβολή του.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έδινε σήμερα (6/11) ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Και αυτό διότι η κούραση μετά και την χθεσινή (5/11) υπερπροσπάθεια απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει κτυπήσει... "κόκκινο". Ειδικά για τους παίκτες που έπαιξαν και στα 7 ματς που έδωσε η ΑΕΚ τις τελευταίες 21 μέρες.

Όμως με δεδομένο πως υπάρχει τριήμερο ρεπό από την προσεχή Παρασκευή (10/11), ο Χιμένεθ έβαλε κανονικά για σήμερα προπόνηση. Δηλαδή αποφόρτιση για όσους έπαιξαν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ούρος Τσόσιτς έκανε μόνο θεραπεία, καθώς το πρόβλημα που τον άφησε τελευταία στιγμή εκτός από το χθεσινό ματς, είναι ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ικανό να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι και ανησυχητικό για το ντέρμπι της Λεωφόρου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα, το απουσιολόγιο του Χιμένεθ ήταν ήδη από σήμερα γεμάτο, λόγω εθνικών ομάδων. Ο Μπακασέτας, ο Ανέστης και ο Χριστοδουλόπουλος είναι στην εθνική ανδρών, ο Γαλανόπουλος στην Ελπίδων και ο Τρίστασον με τον Γιόχανσον σε Ισλανδία και Σουηδία αντίστοιχα.

"Σκασμένος" ο Χιμένεθ

Προφανώς και το κλίμα στα Σπάτα ήταν εξαιρετικό, καθώς η ΑΕΚ "πάτησε" και πάλι κορυφή με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Χιμένεθ ήταν επηρεασμένος από την αποβολή του. Ήταν "σκασμένος" γιατί θεωρεί πως δεν έπρεπε να αντιδράσει τόσο έντονα.

Παρόλο που όπως είπε και στη συνέντευξη Τύπου, ούτε έβρισε, ούτε πρόσβαλε τον διαιτητή. "Δεν το είδες; Δεν μπορεί να μην το είδες" ήταν αυτό που ο Χιμένεθ έλεγε στους συνεργάτες του πως είπε στον διαιτητή.

Άλλωστε και στο φύλλο αγώνα αυτό που έχει γραφτεί, είναι πως " ο προπονητής αποβλήθηκε διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στην απόφαση μου". Γι αυτό και δεν τίθεται θέμα περαιτέρω τιμωρίας του Χιμένεθ, πλην της αποβολής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ