ΑΕΚ

Δημητριάδης: "Δεν έβρισα ποτέ τη μάνα κανενός"

Δημητριάδης: "Δεν έβρισα ποτέ τη μάνα κανενός"
Δημητριάδης, Ατρόμητος INTIME SPORTS

Απάντησε του τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη, μέσω του επίσημου site του δικεφάλου, με την οποία διαψεύδει τα όσα υποστηρίζει ο Γιώργος Δώνης: "Δεν δίνω σημασία στον Γιώργο Δώνη και τα όσα είπε".

Την παράσταση στις δηλώσεις έκλεψαν ο Γιώργος Δώνης και ο Βασίλης Δημητριάδης, μετά το επεισόδιο που έγινε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και στην φυσούνα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου υποστήριξε ότι ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ του έβρισε την μάνα, αλλά η αντίδραση του Βασίλη Δημητριάδη ήταν άμεση, διαψεύδοντας τα όσα είπε ο Δώνης τονίζοντας: "το πιο ιερό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η οικογένειά του"!

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Δημητριάδη:

"Δεν επιθυμώ να δώσω μεγάλη σημασία στον προπονητή του Ατρομήτου Γιώργο Δώνη και τα όσα είπε για εμένα, καθώς πιστεύω ότι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η οικογένειά του και όποιος την προσβάλλει είναι ανάξιος λόγου.

Σε αντίθεση με αυτό τον κύριο, εγώ σε όλη την καριέρα μου εδώ και 25 χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα του οποιουδήποτε αντιπάλου μου όση ένταση και να είχε ένας αγώνας.

Ο κ. Δώνης είναι ψεύτης, συκοφάντης και θα έπρεπε να ντρέπεται για την αποψινή συμπεριφορά του".

Όλα ξεκίνησαν, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Γιώργος Δώνης διαμαρτυρόταν έντονα στο Τάσο Κάκο για τις αποφάσεις του, με αποτέλεσμα να του ζητήσει τον λόγο ο Βασίλης Δημητριάδης, με τους δύο άντρες να έχουν έντονο διάλογο. Όταν ο Λυμπερόπουλος σημείωσε το 2-1, ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ πανηγύρισε μπροστά στον προπονητή του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον τέταρτο.

Η συνέχεια της κόντρας δόθηκε στη φυσούνα, με τους δύο άντρες να λογομαχούν και η κάθε πλευρά να υποστηρίζει την δική της εκδοχή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ