ΑΕΚ

Δεύτερη φορά για Καρέλη!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ επιχειρεί τον επαναπατρισμό του διεθνούς επιθετικού, Νίκου Καρέλη και το Sport24.gr ξετυλίγει το κουβάρι του ενδιαφέροντος, το οποίο χρονολογείται από τον περασμένο Ιούλιο.

Στις 3 του περασμένου Ιουλίου, η εφημερίδα SportDay είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, το οποίο ωστόσο δεν προχώρησε τότε λόγω υψηλών απαιτήσεων της Γκενκ αλλά και του γεγονότος ότι η Ένωση δεν γνώριζε ακόμα αν θα έχει μεγαλύτερο πορτοφόλι λόγω του Champions League.

Ασφαλώς τα δεδομένα άλλαξαν και το αποδεδειγμένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για κάθε καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή, την έφερε εκ νέου στην πόρτα του διεθνούς επιθετικού. Είναι περίπτωση που έχει κερδίσει πόντους εντός της ομάδας, ωστόσο δεν πρόκειται για εύκολη υπόιθεση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο έχει συνάψει με τη βελγική Γκενκ. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αυτό εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Καρέλης μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα νωρίτερα, γι' αυτό και η ΑΕΚ, γνωρίζοντας πλέον ότι έχει τη δυνατότητα να προβεί στην αγορά του, κάνει την κίνησή της. Η Γκενκ είχε πληρώσει 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό και είναι δεδομένο ότι αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για να του επιτρέψει τον επαναπατρισμό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις και ίσως σήμερα να προκύψει εξέλιξη.

Στις δύο σεζόν που έχει αγωνιστεί στο Βέλγιο, ο Καρέλης κατάφερε να σκοράρει 22 φορές και να μοιράσει 6 ασίστ σε σύνολο 54 επίσημων αγώνων. Τη χρονιά που πέρασε αντιμετώπισε προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεψαν να διαγράψει μια γεμάτη σεζόν, ωστόσο επέστρεψε δριμύτερος προς το τέλος αυτής και κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, με την υποσημείωση ότι αν αποκτηθεί θα πρόκειται για λύση ποιότητας σε όλες τις θέσεις της επίθεσης καθώς ο Ουζουνίδης πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τόσο στις πτέρυγες, όσο ως δεύτερος επιθετικός ή και φορ αν χρειαστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ