ΑΕΚ

Δεν ταξιδεύει στην Ξάνθη ο Αραβίδης

Δεν ταξιδεύει στην Ξάνθη ο Αραβίδης
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αραβίδης έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μανωλάς δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Δυο έγιναν τη Δευτέρα (26/10) οι σημαντικές υποχρεωτικές απουσίες της ΑΕΚ από το ματς του κυπέλλου της Τετάρτης (28/10) στην Ξάνθη. Εκτός από τον Πέτρο Μάνταλο που είναι τιμωρημένος, εκτός μάχης τέθηκε και ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αισθανόταν και τη Δευτέρα ενοχλήσεις στην γάμπα. Και με δεδομένο πως ακολουθεί και το ντέρμπι στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, κρίθηκε προτιμότερο να μην ταξιδέψει στην Ξάνθη.

Αντίθετα ο Ρόναλντ Βάργκας, που επίσης υπέφερε από ένα κτύπημα στην γάμπα, είναι κανονικά στις επιλογές του Στέλιου Μανωλά. Όπως επίσης και οι Κορδέρο, Άρθο, καθώς το συμβάν με το πειθαρχικό παράπτωμα, θεωρείται λήξαν. Επίσης ο Μανωλάς πήρε στην αποστολή τον Γαλανόπουλο και τον Βλαχομήτρο, παίκτες από την κ20, όπως ορίζει ο κανονισμός του κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Βούρας, Σοϊλέδης, Άρθο, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Κορδέρο, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Προπόνηση στην Ξάνθη

Μια μεγάλη… καινοτομία παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΑΕΚ ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (28/10) στην Ξάνθη. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο (27/10) το πρωί από την Αθήνα. Και η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, δεν θα γίνει στα Σπάτα όπως συνήθως, αλλά στην Ξάνθη. Κάτι τέτοιο είχε να γίνει παραμονή επίσημου παιχνιδιού, από τότε που η ΑΕΚ έπαιζε στην Ευρώπη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ