ΑΕΚ

Δέλλας: "Τώρα θα καταλάβετε το μεγαλείο της ΑΕK"

Δέλλας: "Τώρα θα καταλάβετε το μεγαλείο της ΑΕK"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μέχρι τώρα είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους να βγάλουν από το μυαλό τους τη ρεβάνς του Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο μετά τη νίκη απέναντι στην Ερμιονίδα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα.

Το ντέρμπι της Τετάρτης συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε την Κυριακή για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, στα αποδυτήρια των Σπάτων για τη ρεβάνς του Κυπέλλου αλλά και τον κόσμο που θα κατακλείσει το ΟΑΚΑ.

"Τώρα είναι η ώρα να καταλάβετε το μεγαλείο της ΑΕΚ . Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από κόσμο που θα μας βοηθάει με την φωνή του. Μέσα στο γήπεδο θα είμαστε μόνο εμείς. Έντεκα εναντίον έντεκα. Εμείς και αυτοί. Και θα πρέπει να έχουμε πολύ καθαρό μυαλό και ηρεμία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Δέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα:

"Συγχαρητήρια για την καλή παρουσία χθες. Παρόλο που ξεκίνησαν κάποια παιδιά στην ομάδα που δεν είχαν παίξει για καιρό, τα πήγαμε καλά και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δουλεύουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Να ξέρετε πως αυτό είναι το μυστικό. Όταν δουλεύετε στην προπόνηση, θα είστε και καλά στο γήπεδο. Θέλω να συνεχίσετε έτσι γιατί το ξέρετε πως θα χρειαστείτε όλοι".

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ