ΑΕΚ

Δέλλας: "Στο Καραϊσκάκη για να κερδίσουμε"

Δέλλας: "Στο Καραϊσκάκη για να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη από έναν καλύτερο αντίπαλο σε σχέση με πέρυσι όπως δήλωσε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Ως ποδοσφαιριστής ο Τραϊανός Δέλλας και με την φανέλα της ΑΕΚ, τα ντέρμπι σαν αυτό του Σαββάτου (17/10), τα έχει φάει με το κουτάλι. Και ήδη από πέρυσι, όταν πλέον ήταν προπονητής, δεν έκρυβε πως του έχουν λείψει. Τώρα έχει μπροστά του ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας. Και μιλώντας στην κάμερα τηςNova, ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος με τον οποίο θα μπει η ομάδα του στο γήπεδο.

«Είναι ένα ντέρμπι που μας έχει λείψει πολύ. Πέρυσι είχα ευχηθεί την επόμενη χρονιά να παίξουμε πολλά τέτοια παιχνίδια τέτοια και έφτασε η στιγμή να παίξουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Το ματς αυτό δεν έχει σχέση με το προηγούμενο ματς. Πέρυσι υπήρχε διαφορετική προσέγγιση. Υπήρχαν δύο παιχνίδια στα οποία κρινόταν η πρόταση, ενώ τώρα διακυβεύονται τρεις βαθμοί σε ένα παιχνίδι. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το ένα παιχνίδι με το άλλο δεν έχει καμία σχέση.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει, όπως έχουμε αλλάξει κι εμείς. θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Και ο νέος προπονητής, αλλά και οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό δείχνουν καλά στοιχεία μέχρι τώρα, από εκεί και πέρα όμως εμείς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Θα πάμε μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στο ποδόσφαιρο όταν πας για να μη χάσεις, τις πιο πολλές φορές χάνεις. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτό θα πω και στα παιδιά, αυτό θέλω να δω από την ομάδα μου, απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της, με πολύ κόσμο. Θέλω να δω από τους παίκτες μου να δείξουν προσωπικότητα και χαρακτήρα που "χτίζει" αυτή η ομάδα.

Μέλημά μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Σίγουρα βοηθάνε οι νίκες που κάναμε στα δύο τελευταία ματς, αλλά υπήρξε και η διακοπή που μας έβγαλε εκτός προγράμματος. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν έχει σημασία αν έχεις χάσει, ή αν έχεις κερδίσει πριν. Σημασία έχει τι μπορείς να δείξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή σ’ αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ