ΑΕΚ

Δέλλας: "Παίξαμε το ποδόσφαιρο που μου αρέσει"

Δέλλας: "Παίξαμε το ποδόσφαιρο που μου αρέσει"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, δεν στάθηκε τόσο στο επιβλητικό 7-0 με το οποίο επιβλήθηκε η Ένωση επί της Επισκοπής, όσο στον τρόπο με τον οποίον το κατάφερε.

Ικανοποιήμενος από την απόδοση ποδοσφαίρου από τους παίκτες της ΑΕΚ, έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την επιβλητική νίκη με 7-0 επί της Επισκοπής, ξεκαθαρίζοντας ότι περιμένει βελτίωση εάν δεν μεσολαβήσει άλλη διακοπή στη συνέχεια.

"Εμείς σήμερα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δεν θα κλειστεί, που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αν θα μπορούσα να δώσω μία συμβουλή, αν και μικρότερος, είναι να συνεχίσουν στην Επισκοπή να κάνουν αυτό που κάνουν. Να προσπαθούν να παίζουν ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στο ματς, είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Έπαιξαν αυτό το ποδόσφαιρο που μου αρέσει: απλό, γρήγορο, χωρίς κουβάλημα της μπάλας,γι' αυτό το σκορ έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Στην επανάληψη είχαμε πάλι διάθεση, ήρθαν άλλα τρία γκολ. Κρατάω όμως τη διάθεση, την όρεξη των παιδιών και νομίζω σήμερα ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος. Για μας όμως μετρούν οι τρεις βαθμοί. Αυτούς θέλουμε είτε βάζουμε πολλά γκολ, είτε λίγα".

Σε ερώτηση για το εάν περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση από τους ποδοσφαιριστές του επισήμανε: "Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκονται τα παιδιά. Κάθε ματς όμως είναι ξεχωριστό. Οι αντίπαλοι δεν θα έχουν την ίδια σκέψη με τον προπονητή της Επισκοπής να παίξει ποδόσφαιρο. Εάν δεν προκύψει κάτι άλλο και δεν έχουμε άλλη διακοπή, νομίζω θα τα πάμε καλύτερα".

Για την κατάσταση του Μπακάκη που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στα τελευταία λεπτά, o Τραϊανός Δέλλας, ξεκαθάρισε: "Ένα χτύπημα δέχθηκε. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Θα το δούμε αύριο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ