ΑΕΚ

Δέλλας: "Νιώθω ντροπή"

Δέλλας: "Νιώθω ντροπή"
INTIME SPORTS

Μετά από ένα 15λεπτο περίπου που ακούστηκαν οι φωνές από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ σε όλο το Στάδιο, ο Τραϊανός Δέλλας βγήκε και δήλωσε ντροπιασμένος, στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους παίκτες και όχι μόνο: "Θα παραμείνει στην ΑΕΚ, όποιος αξίζει".

Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Βασίλη Δημητριάδη, βρέθηκαν μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όπου η φωνή του Τραϊανού Δέλλα έκανε αντίλαλο μέσα στο Στάδιο.

Ακούστηκαν αρκετά "γαλλικά" και πολλές σκληρές κουβέντες, με τον προπονητή του δικεφάλου μετά από περίπου ένα τέταρτο να βγαίνει από τα αποδυτήρια και να μιλάει στους δημοσιογράφους:

"Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, κάναμε μια τραγική εμφάνιση, αν μπορούσα να αλλάξω την ομάδα όλη θα την άλλαζα. Ψάχνω να βρω έστω και έναν που να έκανε ότι είπαμε. Είχα προειδοποιήσει όλη την βδομάδα για την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα, ότι δεν εισακούστηκα. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι ντροπή όπως όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν την φανέλα που φοράνε".

- Για το αν πρέπει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές

"Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει σε μια χρονιά που ξεκίνησε το καλοκαίρι για να τελειώσει το καλοκαίρι. Σήμερα το ματς δεν πήγε καλά, υπάρχουν και αυτές οι μέρες στο ποδόσφαιρο. θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Και σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να παραμείνει όποιος αξίζει να είναι σε αυτήν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε, το Κύπελλο ήταν ένας στόχος, ωστόσο ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι να βγάλουμε την ομάδα από την κατηγορία. Και να κατακτούσαμε το Κύπελλο δεν θα κερδίζαμε κάτι, πάλι ο στόχος θα ήταν η άνοδος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ