ΑΕΚ

Δέλλας: "Να μείνουμε ενωμένοι"

Δέλλας: "Να μείνουμε ενωμένοι"
INTIME SPORTS

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν δεδομένο πως θα έριχνε πολύ βαριά την σκιά της, στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι.

Το κλίμα σήμερα (19/10) στα Σπάτα ήταν βαρύ. Και είναι άγνωστο πότε και πως θα βελτιωθεί. Προφανώς ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταγράψει όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Καραϊσκάκη και θα τα επισημάνει τις επόμενες μέρες στους ποδοσφαιριστές του.

Εκείνο όμως που για τον τεχνικό της ΑΕΚ έχει προτεραιότητα, είναι να παραμείνει η ομάδα ενωμένη σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή. Αυτό προέταξε και αυτό επανέλαβε πολλές φορές στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές σήμερα στα αποδυτήρια.

"Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Προχωράμε μπροστά. Θέλω να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα. Να προβληματιστούμε όλοι από τα λάθη που έγιναν, αλλά να μείνουμε ενωμένοι και να προχωρήσουμε. Το εύκολο είναι να κάνουμε κριτική. Το θέμα είναι να δούμε ποια είναι τα λάθη που έχουμε κάνει, να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι σημαντικό να μην την αφήσουμε αυτή την ήττα να μας επηρεάσει. Έτσι κι αλλιώς τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Να μείνουμε ενωμένοι πρέπει και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς για να επιστρέψουμε στις νίκες" ήταν τα λόγια του Δέλλα.

Παρών αλλά σιωπηλός ο Μπάγεβιτς

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ήταν παρών και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν μίλησε ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε στον Δέλλα. Στα Σπάτα επίσης ήταν παρών και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ