ΑΕΚ

Δέλλας: "Η ΑΕΚ έχει κίνητρα και φιλοδοξίες"

Δέλλας: "Η ΑΕΚ έχει κίνητρα και φιλοδοξίες"
INTIME SPORTS

Μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στην Εύβοια, ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στην πικρία που υπάρχει από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν κίνητρα και φιλοδοξίες.

Μετά τη λήξη του αγώνα στα Ψαχνά με τον Ηρακλή, ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στην πικρία που υπάρχει από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του έχουν κίνητρα και φιλοδοξίες.

"Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχω την τύχη να έχω πολύ σοβαρά παιδιά στην ομάδα. Ο αποκλεισμός όπως ήρθε από τον Ολυμπιακό μας αφήνει μια πικρή γεύση, όμως όταν παίζεις στην ΑΕΚ κίνητρα πάντα υπάρχουν. Και οι παίκτες έχουν κίνητρα και η ΑΕΚ έχει κίνητρα. Κίνητρα και φιλοδοξίες", σχολίασε αρχικά.

Για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών τόνισε: "Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε πως είναι σε δύσκολη θέση. Ξέραμε, ότι θα κλείσει όλους τους χώρους και θα μας περιμένει. Κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η υπομονή που δείξαμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ευτυχώς βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μόνοι μας την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο ματς. Αλλά ευτυχώς το πέναλτι δεν μπήκε και στην επόμενη φάση σκοράραμε και κλειδώσαμε τη νίκη".

Ο Δέλλας έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός, πως οι παίκτες μου γύρισαν τη μπάλα, έκαναν ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν στην επίθεση. εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά σωματικά και ψυχολογικά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ