ΑΕΚ

Δέλλας: "Αντιδράσαμε σωστά, αλλά ρισκάραμε"

Δέλλας: "Αντιδράσαμε σωστά, αλλά ρισκάραμε"
Δέλλας, Μάνταλος INTIME SPORTS

Τα λόγια του Τραϊνού Δέλλα στους ποδοσφαιριστές του, μία μέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Φιλικό της "Ένωσης" με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (15/9, 17.30) για... Μάνταλο και Κορδέρο.

Η εξαιρετική παρουσία του Μπουονανότε, το σκοράρισμα εκ νέου του Βάργκας, η επιστροφή του Μάνταλου και φυσικά οι τρεις βαθμοί, ήταν καλοί λόγοι για να χαμογελά ο Τραϊανός Δέλλας. Όμως ένα κέρδος από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που είναι πολύ σημαντικό για τον τεχνικό της ΑΕΚ, είναι η αντίδραση της ομάδας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο και με την πίεση από το σκορ και από τον κόσμο, οι παίκτες της ΑΕΚ κατάφεραν μέσα σε διάστημα μικρότερο του μισού ημιχρόνου, να γυρίσουν το παιχνίδι ανάποδα. Και αυτή την αντίδραση ο Δέλλας την εξήρε, μιλώντας σήμερα (14/9) στους παίκτες του στα αποδυτήρια. Ωστόσο υπήρχαν και παρατηρήσεις από τον τεχνικό της ΑΕΚ. Για το μέτρiο πρώτο 20άλεπτο, αλλά και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου ημίχρονου.

«Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από το παιχνίδι και βέβαια από τους τρεις βαθμούς. Κυρίως από την αντίδραση που είχαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Αντιδράσατε σωστά, όπως έπρεπε, όχι με πανικό αλλά και με ταχύτητα. Όμως πριν από το γκολ δεν είχαμε μπει καλά στο γήπεδο και δεν είχαμε ρυθμό, παρά το γεγονός ότι είχαμε κατοχή μπάλας. Ενώ και στην φάση του γκολ που δεχθήκαμε, δεν αντέδρασε σωστά η αμυντική μας λειτουργία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, είχαμε καλύτερο ρυθμό, βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο που έχουμε δουλέψει και κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Όμως έπρεπε να σκοράρουμε. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και τους δώσαμε χώρο. Ρισκάραμε και κάποια στιγμή κινδυνέψαμε να δεχθούμε γκολ. Δεν θα πρέπει να το ξανακάνουμε. Πρέπει τις ευκαιρίες που έχουμε να τις κάνουμε γκολ» ήταν τα λόγια του τεχνικού της.

Φιλικό για Μάνταλο και… πιτσιρικάδες

Επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για την ΑΕΚ είναι στην Τούμπα, μετά τις εκλογές. Πριν όμως, υπάρχει αύριο (15/9) φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ. Είναι ένα ματς που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αυτοί που έχουν παίξει λίγο μέχρι τώρα. Επίσης θα βάλει επιπλέον αγωνιστικό χρόνο ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μιγκέλ Κορδέρο. Ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι πιτσιρικάδες από την Κ20 που πρόσφατα έγιναν επαγγελματίες. Ήτοι, οι Ανδρέας Βλαχομήτρος, Αντώνης Κυριαζής, Κώστας Γαλανόπουλος και Άλκης Μακροπουλιώτης. Όσοι δεν παίξουν στο φιλικό, θα προπονηθούν κανονικά στα Σπάτα αύριο (15/9) το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάνταλος: "Με την επιστροφή μου μαζευτήκαμε πολλοί"

Τέλος και ο Ρόβας από την ΑΕΚ

Η αφιέρωση του Μπουονανότε

Σόου Μπουονανότε, η ΑΕΚ 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ