ΑΕΚ

Calciomercato: "Η Ρόμα ζητά 2.000.000 ευρώ από ΑΕΚ για Βέρντε"

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα σύμφωνα με το Calciomercato για τον Ντανιέλε Βέρντε, αλλά η Ρόμα δεν πέφτει κάτω από τα 2.000.000 ευρώ για τον 23χρονο Ιταλό εξτρέμ της.

Ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ - αγωνίζεται κι ως επιθετικός - της Ρόμα, Ντανιέλε Βέρντε, είναι μία από τις τρεις περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato, την Τετάρτη (26/6), η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Ρόμα. Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης ζητά το ποσό των 2.000.000 ευρώ για να συναινέσει στην αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή της.

Ο Πορτογάλος νέος προπονητής των τζαλορόσι, Πάουλο Φονσέκα, θα επιθυμούσε να δει τον Βέρντε στην προετοιμασία, αν και στη γειτονική χώρα θεωρούν δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Δικέφαλος θα προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας από τη στιγμή που η συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (2020) και από τον Ιανουάριο θα μπορεί ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει σε ομάδα της επιθυμίας του χωρίς ν' αφήσει χρήματα στα ταμεία της Ρόμα.

Άλλωστε, μόλις την Τρίτη (25/6) η Ρόμα ανακοίνωσε τον Τζανλούκα Πετράκι ως νέο τεχνικό διευθυντή της. Ο Βέρντε είναι γέννημα - θρέμμα της Τρίγκορια. Στη Ρόμα δεν έλαβε χρόνο και χώρο, καθώς παραχωρήθηκε διαδοχικά δανεικός σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα και τη σεζόν που μας πέρασε στην Ισπανία με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ