ΑΕΚ

Big-4: Ικανοποιημένος ο Μελισσανίδης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος αποχώρησε από τη συνάντηση των Big-4 ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή όσα ειπώθηκαν σχετικά με τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία. Ποια η απάντησή του στον Ζόραν Λάκοβιτς, όταν ο τελευταίος έκανε λόγο για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ.

Η συνάντηση των Big-4 ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποχωρεί ικανοποιημένος από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία". Η ικανοποίηση του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης προκύπτει από το γεγονός ότι όταν ο Ζόραν Λάκοβιτς έκανε λόγο για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ, αντέδρασε αναφέροντας τα εξής: " Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πώς γίνονται; Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι. Εκλογές κανονικά, όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί".

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από το τέλος της διαδικασίας έγινε γνωστό πως θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πιθανότητα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, κάτι που αποκάλυψε ο Χέρμπερτ Χούμπελ.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποστήριξε: " Ναι σε όλες τις αλλαγές για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, φτιάξτε τη διαιτησία καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Big-4: Η τοποθέτηση του Μαρινάκη στη συνάντηση

Η συνάντηση του Big-4: H ατάκα του Μελισσανίδη σε UEFA/FIFA

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ