ΑΕΚ

Αζντάρεβιτς όπως Γιόχανσον

Αζντάρεβιτς όπως Γιόχανσον
BILDBYRAN

Με τον τρόπο που προχώρησε με την μεταγραφή του Γιόχανσον, θέλει να κινηθεί η ΑΕΚ στην υπόθεση του Σουηδού μέσου της Έρεμπρο, Αζντάρεβιτς. Πολλοί πιτσιρικάδες θα παίξουν με την Καρδίτσα για το Κύπελλο.

Μπορεί ο Ζοζέ Μοράις ακόμα να μην έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τις μεταγραφικές εισηγήσεις που θα κάνει προς την διοίκηση της ΑΕΚ. Όμως για την "γυμνή" μεσαία γραμμή, η ανάγκη για ενίσχυση είναι ηλίου φαεινότερη.

Και από την στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερωθεί στις πολλές συνεργασίες που είχε με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, πως υπάρχει μια ευκαιρία για μεταγραφή στα χαφ που μάλιστα πρέπει να προχωρήσει άμεσα, δεν είχε λόγο να μην ανάψει πράσινο φως. Τέτοια περίπτωση, είναι του Αστρίτ Αζντάρεβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει εντοπίσει εδώ και πολύ καιρό τον Σουηδό μέσο και θεωρεί πως είναι περίπτωση Γιόχανσον και πως θα πρέπει η ομάδα να κινηθεί ανάλογα. Ήτοι, να προχωρήσει άμεσα στο κλείσιμο της υπόθεσης.

Ο Αζντάρεβιτς, που είναι ένας δημιουργικός μέσος, ένα οκτάρι, έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την Έρεμπρο. Με 25 ματς και 4 γκολ. Και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ήταν αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, επομένως πλέον πρακτικά είναι ελεύθερος.

Ο Μαϊστόροβιτς θεωρεί πως η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί γρήγορα για τον 26χρονο Σουηδό, προκειμένου αφενός να προλάβει τους "μνηστήρες" και αφετέρου να υπάρχει έτοιμη μεταγραφή ήδη από τις 2 ή 3 Γενάρη, σε μια θέση που η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση. Όπως δηλαδή είχε γίνει και με την περίπτωση του Γιόχανσον πριν από δυο χρόνια.

Ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Αζντάρεβιτς. Και είναι ένα θέμα που θα προχωρήσει γρήγορα. Πιθανότατα μάλιστα, ακόμα και να κλείσει άμεσα, εκτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό. Είτε από την πλευρά του παίκτη, που προς το παρόν θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του, ή ακόμα και από την πλευρά της ΑΕΚ.

ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΜΟΡΑΙΣ

Εξάλλου, η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδεύει στην Καρδίτσα για το σημερινό (29/11) ματς του κυπέλλου, με πολλές απουσίες. Όμως ο Ζοζέ Μοράις σκέφτεται πως το ματς αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες. Και μάλιστα ακόμα και στη βασική ενδεκάδα.

Αυτό που έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός στη σημερινή (28/11) προπόνηση στα Σπάτα, είναι πως προσανατολίζεται σ' ένα σχήμα με τον 18χρονο Γιαννούτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον 21χρονο Τζανετόπουλο ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας και τον 19χρονο Τσέλιο στα χαφ μαζί με τον επίσης 19χρονο Γαλανόπουλο, ενώ ο Μοράις θα δοκιμάσει και τον Μανωλά σε ρόλο κόφτη, αλλά θα δώσει και θέση στην βασική ενδεκάδα στον Ζόριτς, όπως και στον Πέκχαρτ. Ενώ επιστρέφουν στο βασικό σχήμα Ανέστης και Μπακάκης και παραμένει ο Αραβίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η απίστευτη καινοτομία που έχει φέρει ο Μοράις στα Σπάτα
Ξάνθη προς Big-4: "Μας εξαθλιώνετε περισσότερο απ' ότι ο Σόιμπλε την πατρίδα μας"
Γιάνγκαγιάτς: "Θα πάει εκεί που θα εξελιχθεί ο Αζντάρεβιτς"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ