Αυτοψία του Sport24.gr στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε φουλ ρυθμούς και με… κόσμο ξανά, συνεχίστηκαν και σήμερα (29/7) οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το Sport24.gr έκανε αυτοψία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πριν καν γίνει η εκδήλωση του αγιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, είχε δηλώσει πως "ξεκινάμε τις εργασίες και δεν θα σταματήσουμε μέχρι και τα εγκαίνια".

Όπερ και εγένετο, αφού και σήμερα (29/7) οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς. Εκσκαφείς και μπουλντόζες προχωρούν τη διαδικασία, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος στο οικόπεδο.

Πρόκειται για έναν χώρο που επί 14 ολόκληρα χρόνια ήταν εντελώς έρημος και ως εκ τούτου χρειάζεται περίπου δυο εβδομάδες, για να γίνει και πάλι ίσιωμα στο έδαφος και να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες αντιστήριξης.

Το Σάββατο σχηματίστηκε και η περίφραξη περιμετρικά του εργοταξίου.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες, οι εργασίες γίνονται με... εξέδρα από κόσμο της ΑΕΚ, που περνά και κάνει στάση, βγάζοντας φωτογραφίες και ρίχνοντας ματιές στα έργα.

  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24