ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αυτό κάνει η Αούστρια"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ έκανε την πρώτη ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του για το ματς της Βιέννης - Γενναιόδωρος ο Ισπανός με την χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών της ΑΕΚ.

Μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ (7/12), δεν υπάρχει για την ΑΕΚ ούτε ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε πρωτιά στην βαθμολογία ήταν ούτε τίποτα. Μόνο ο ευρωπαϊκός "τελικός" στη Βιέννη είναι στο μυαλό καταρχήν του Μανόλο Χιμένεθ.

Εξ ου και ο Ισπανός τεχνικός ήδη από την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση, άρχισε να αναλύει στους ποδοσφαιριστές του την Αούστρια. Ο Χιμένεθ έκανε μια πρώτη ομιλία στους παίκτες του κυρίως για την αγωνιστική συμπεριφορά και τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των Αυστριακών. Και εννοείται πως θα ακολουθήσει και ειδικότερη ανάλυση, με την προβολή βίντεο.

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Εκτός από το ματς με την Αούστρια, η ΑΕΚ μέχρι και την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεν για τις γιορτές, έχει δυο ματς για το πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Επομένως υπάρχει ακόμα... δρόμος. Ωστόσο ο Χιμένεθ, όπως κάνει και με τα ρεπό μετά από ματς, τα οποία τα προαναγγέλει, έχει ήδη δείξει τις γενναιόδωρες προθέσεις του για την άδεια των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, οι παίκτες της ΑΕΚ θα είναι ελεύθεροι να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειες τους από τις 21 Δεκεμβρίου και στα Σπάτα θα επιστρέψουν για δουλειά στις 28 του μηνός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ