ΑΕΚ

Αυτά θα τσεκάρει ο Ουζουνίδης

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έχει πολλά, εκτός της παρουσίας των τριών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων (Αλέφ, Μπογέ, Πόνσε), να "τσεκάρει" ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό (31/7, 20.00) της ΑΕΚ με την Γαλατασαράι

Το πιθανό ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα του Αλέφ και του Πόνσε, αλλά και τα πολύ περισσότερα σε σχέση με το φιλικό με τον Ατρόμητο αγωνιστικά λεπτά του Μπογέ, είναι λογικό να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον στο αποψινό (31/7, 20.00) φιλικό της ΑΕΚ με την Γαλατασαράι.

Κυρίως το ενδιαφέρον του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος προφανώς και αγωνιά για τον βαθμό ετοιμότητας των τριών νέων στην ομάδα. Όμως η αλήθεια είναι πως στο αποψινό ματς, ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πολλά περισσότερα που θα πρέπει να "τσεκάρει". Άλλωστε πρόκειται για την γενική πρόβα, ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης.

Αυτό το φιλικό είναι ουσιαστικά η πρώτη ευκαιρία για να διαπιστώσει ο Ουζουνίδης τον βαθμό αφομοίωσης από τους ποδοσφαιριστές του όλων όσων δουλεύει στις προπονήσεις. Εξάλλου, η ΑΕΚ πλέον έχει συμπληρώσει έναν μήνα καλοκαιρινής προετοιμασίας και το κτίσιμο του αγωνιστικού οικοδομήματος έχει προχωρήσει.Και μια εβδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, ο Ουζουνίδης θέλει και πρέπει να "τσεκάρει" την πρόοδο αυτού του κτισίματος. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που η αναβολή του φιλικού με τον Άρη δεν έδωσε στον τεχνικό της ΑΕΚ αυτή την ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα.

Επίσης ο Ουζουνίδης θέλει στο αποψινό φιλικό να τεστάρει και άλλα αγωνιστικά ζητήματα. Όπως τις σκέψεις του για τον σχηματισμό που τελικά θα επιλέξει στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη. Ή όπως την αμυντική λειτουργία της ομάδας, με τα νέα δεδομένα που έφερε στα στόπερ ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι.

Ή ακόμα, ακόμα και την επιλογή που ενδεχομένως σκέφτεται να κάνει ο Ουζουνίδης για την κορυφή της επίθεσης. Γενικώς το αποψινό φιλικό, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό τεστ και ενδεχομένως καθοριστικό κριτήριο, για τις επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο του τεχνικού της ΑΕΚ, για την ευρωπαϊκή μάχη της 8Αυγούστου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ