ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά κατέθεσε η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ κατάθεσε για τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ και αναμένει την απόφαση εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο. Πού "πάτησε" ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσης, Μηνάς Λυσάνδρου στην κατάθεσή του.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (12/10) η εκδίκαση για τα επεισόδια στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Τους "κιτρινόμαυρους" εκπροσώπησε ο πρώτος αντιπρόεδρος Ένωσης και διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο Λυσάνδρου, λοιπόν, προσπάθησε να καταστήσει σαφές πως δεν συνιστούν βιαιοπραγία τα όσα συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τόνισε πως σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και τον πειθαρχικό κώδικα, η έννοια της βιαιοπραγίας απαιτεί σωματική επαφή και υπάρχει διαφορά μεταξύ της ρίψης αντικειμένων και εκρηκτικών μηχανισμών.

Επίσης, από πλευράς ΑΕΚ έγινε ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξαν φθορές στο ΟΑΚΑ. Οι μοναδικές ζημιές που εντοπίστηκαν κατά την παράδοση του γηπέδου μετά το παιχνίδι, σύμφωνα με την Ένωση, ήταν ένα ραγισμένο τζάμι στη θύρα 15 και δύο σχάρες μακριά από το γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έδρα δεν έκανε δεκτό το αίτημα της πρωταθλήτριας για υπόμνημα, οπότε πλέον αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση εντός της ημέρας ή το αργότερο εντός του επόμενου 24ωρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλήθηκε σε απολογία ο Φορτούνης για τον πανηγυρισμό του στο ΟΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ