ΑΕΚ

Αυστηρό μήνυμα του Χιμένεθ

ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ απόλυτη προσήλωση στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής (23/4) με τον Λεβαδειακό

Τις πρώτες ενδείξεις για τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό, ο Μανόλο Χιμένεθ τις είχε δώσει ήδη από τα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη και λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Είχε ήδη φροντίσει ο Ισπανός τεχνικός να ρίξει τους τόνους. Αφενός διότι υπάρχει έτσι κι αλλιώς η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, αφετέρου διότι μέχρι τότε, μεσολαβεί και το ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Και για τον Χιμένεθ είναι πολύ σημαντικό να "κλειδώσει" η ΑΕΚ την θέση της και στα πλέι οφ. Γι αυτό και στην πρώτη προπόνηση μετά το τριήμερο ρεπό του Πάσχα, ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε να απευθύνει στους ποδοσφαιριστές του, ένα πολύ αυστηρό μήνυμα. Ζήτησε να ξεχάσουν τον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

"Δεν υπάρχει για εμάς Ολυμπιακός, υπάρχει μόνο ο Λεβαδειακός. Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής, ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα καθώς έχουμε υποχρέωση να κλειδώνουμε τη θέση για τα πλέι οφ. Πάμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το ματς της Κυριακής που είναι το πλέον κρίσιμο για εμάς και μετά θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως αξίζετε να πάρετε το κύπελλο. Αλλά με το κύπελλο θα ασχοληθούμε μετά την Κυριακή", ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους παίκτες του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ