ΑΕΚ

Ατζάρεβιτς για το κέντρο, προτάθηκε και αρέσει ο Καϊσέδο

Ατζάρεβιτς για το κέντρο, προτάθηκε και αρέσει ο Καϊσέδο

Ο κεντρικός χαφ της Έρεμπρο, Αστρίτ Ατζάρεβιτς, είναι μία περίπτωση που ξεχωρίζει η ΑΕΚ και συγκεντρώνει πιθανότητες ώστε να κλείσει τον Γενάρη. Προτάθηκε στην Ένωση ο Καϊσέδο και αρέσει η περίπτωσή του (VIDEOS).

Είναι γεγονός ότι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ΑΕΚ θα ενισχυθεί τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο κέντρο της, θέλοντας μία αξιόπιστη λύση που θα πλαισιώσει τους Γιόχανσον και Σιμόες.

Μία περίπτωση είναι αυτή του Αστρίτ Ατζάρεβιτς. Ο 26χρονος μέσος της Έρεμπρο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων, όπως αναφέρει η Ώρα και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση του.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του Δεκέμβρη, μετά από 1,5 χρόνο στη σουηδική ομάδα, με την οποία μετρά 20 αγώνες και 5 γκολ. Ο γεννημένος στο Κόσοβο αλλά πολιτογραφημένος Σουηδός χαφ, έχει περάσει από τις ακαδημίες της Λίβεροπουλ για δύο χρόνια από το 2007, ξεκινώντας επαγγελματικά το ποδόσφαιρο από το Άνφιλντ. Για λίγους μήνες το 2009 δόθηκε δανεικός στη Λέστερ, η οποία τον έκανε δικό της, για να μετακομίσει το 2010 στην Έρεμπρο.

Τη πρώτη σεζόν του εκεί είχε 13 συμμετοχές και 5 γκολ, τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στη Νόρκεπινγκ έχοντας 40 ματς και 6 γκολ, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Σταντάρ Λιέγης. Από το 2012 έως το 2015 άνηκε στην ομάδα του Βελγίου (26 αγώνες, 2 γκολ) πριν επιστρέψει στην Έρεμπρο, στην οποία και ανήκει. Την τριετία που ήταν στη Σταντάρ δόθηκε δανεικός το 2014 στην Τσάρλτον (23 συμ. 2 γκολ) και το 2015 στην Χέλσινμποργκ (13 συμ.,1 γκολ).

Ακόμα, ο Ατζάρεβιτς έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές Σουηδίας, ενώ πρόκειται για έναν κεντρικό μέσο, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να παίξει καλά με τη μπάλα στα πόδια.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΪΣΕΔΟ

Εξάλλου, η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σίγουρα στην επιθετική γραμμή και σύμφωνα με τη Goal, ένας από τους ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρει είναι ο Φελίπε Καϊσέδο. Ο 28χρονος από το Εκουαδόρ, είναι εν ενεργεία διεθνής και μετρά 62 αγώνες με 21 γκολ.

Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του από τη Βασιλεία (44 αγώνες, 11 γκολ) και μετά πό ενάμιση χρόνο βρέθηκε στην Μάντσεστερ Σιτι έχοντας 27 αναμετρήσεις και 4 τέρματα. Λόγω του υψηλού ανταγωνισμού οι «πολίτες» αποφάσισαν να τον δανείσουν και ξεκινώντας από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, συνέχισε σε τη Μάλαγα, προχώρησε στη Λεβάντε για να καταλήξει στη Λοκομοτιβ Μόσχας.

Στη Ρωσία είχε 51 ματς και 11 γκολ, συνέχισε στην Αλ Τζαζίρα και το 2014 έφτασε στην Ισπανία. Με την Εσπανιόλ μετρά 66 αγώνες και 17 γκολ, ωστόσο η μεταγραφή του Κίκε Φλόρες τον έχει καθηλώσει στον πάγκο με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει. Μάλιστα, θέλει τόσο πολύ να αγωνιστεί που ζήτησε να φύγει ακόμα και δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με την Εσπανιόλ να εγκρίνει αυτή την πρόταση.

Ο Καϊσέδο είναι παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα ή και πίσω από τον φορ. Όπλο του η δύναμη, το εκτόπισμα και οι παραστάσεις σε τοπ επίπεδο.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ