ΑΕΚ

Ατυχίες ακόμα και στο... δίτερμα για την ΑΕΚ

Ατυχίες ακόμα και στο... δίτερμα για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ατυχία χτύπησε την ΑΕΚ και μάλιστα εις διπλούν, ακόμα και στο προπονητικό φιλικό στα Σπάτα. Τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αποχώρησαν ήδη από το πρώτο ημίχρονο του φιλικού, με μια κάκωση στον τετρακέφαλο.

Φαίνεται πως η κακοτυχία θα είναι μόνιμος συνοδοιπόρος για την ΑΕΚ φέτος. Οικογενειακό δίτερμα με την συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την Κ20 είπε να κάνει ο Ζοσέ Μοράις σήμερα (12/11) στα Σπάτα, προκειμένου να ξεμουδιάσουν οι παίκτες και να δει και πιτσιρικάδες. Και τελικά του προέκυψαν όχι ένας, αλλά δυο τραυματισμοί.

Τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αποχώρησαν ήδη από το πρώτο ημίχρονο του φιλικού, με μια κάκωση στον τετρακέφαλο. Αμφότεροι θα υποβληθούν την Δευτέρα (14/11) σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Κατά τα άλλα, ο Μοράις πρόσθεσε στους παίκτες της πρώτης ομάδας τους Τάμπα, Ψάνη, Λίτσι και Σπηλιώτη από την ομάδα Κ20 και έπαιξε ένα δίτερμα σαν φιλικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε σ’ όλο το ματς για να τους δει και τον Τζανετόπουλο και τον Ζόρις αλλά και τον Κώστα Μανωλά, ενώ για την νικήτρια ομάδα που ήταν η δεύτερη σκόραρε ο Αραβίδης και ο Ροντρίγκες στο δεύτερο ημίχρονο και για την ηττημένη πρώτη ομάδα, ο Πέκχαρτ στο πρώτο.

ΟΜΑΔΑ 1: Μπάρκας (46’ Βούρας) Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (46’ Λαμπρόπουλος) Τζανετόπουλος, Ψάνης (46’ Μπακάκης) Σιμόες, Βάργκας, Ζόριτς, Αραβίδης, Ροντρίγκες, Αλμέιδα.

ΟΜΑΔΑ 2: Ανέστης (46’ Παπαδόπουλος) Μπακάκης (46’ Τάμπας) Λαμπρόπουλος (46’ Λίτσι) Κολοβέτσιος, Ντίας, Μανωλάς, Μπάμπης Τσέλιος, Πλατέλλας, Χριστοδουλόπουλος (35’ Σπηλιώτης) Πέκχαρτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ