ΑΕΚ

Ατματσίδης: "Εμείς δίνουμε μάχη για να κερδίσουμε, άλλες ομάδες έχουν δορυφόρους"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Ηλίας Ατματσίδης σχολίασε τη δύσκολη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Βόλου (3-2), υποστηρίζοντας πως οι "κιτρινόμαυροι" δίνουν μάχη σε κάθε ματς για τη νίκη, αντίθετα με άλλες ομάδες.

Η ΑΕΚ νίκησε στη Ριζούπολη με 3-2 το Βόλο, σ' ένα ματς που δυσκολεύτηκε αλλά το πήρε χάρη στον εξαιρετικό Πέτρο Μάνταλο που σκόραρε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ στον Λιβάγια για το 1-1 της Ένωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου, Ηλίας Ατματσίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA και σχολίασε τη δύσκολη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Βόλου, υποστηρίζοντας πως οι "κιτρινόμαυροι" δίνουν μάχη σε κάθε ματς για τη νίκη, αντίθετα με άλλες ομάδες.

Ήταν μία νίκη που ήρθε με ανατροπή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από μία τυχαία φάση που έκανε ο αντίπαλος. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και από την στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες ο Βόλος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο.

Δεν μας άρεσε που δεχθήκαμε δύο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Εμείς δίνουμε μάχη σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε σε σύγκριση με άλλες ομάδες που κάποιες ομάδες-δορυφόρος και περνάνε πιο εύκολα. Στέλνω ένα μήνυμα και στους παίκτες μας, πως δεν υπάρχει εύκολο ματς. Πρέπει να κερδίζουμε τα ματς με κόπο και ιδρώτα", σχολίασε αρχικά.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: "Έχουμε μέρες μπροστά μας για να σκεφτούμε αυτό το ματς. Είπα πρόσφατα πως η ΑΕΚ μπαίνει σε όλα τα ματς για να τα κερδίσει. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας και τη δυναμικότητα του αντιπάλου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ