ΑΕΚ

Λάθη που κόστισαν βαθμούς στην ΑΕΚ

Λάθη που κόστισαν βαθμούς στην ΑΕΚ
Γκάλο Ερνάνι INTIME SPORTS

Παραπάνω από τα μισά γκολ που έχει δεχθεί φέτος η ΑΕΚ είναι είτε από κακή αμυντική συμπεριφορά, είτε από λάθος εκτίμηση του Μπαρόχα ή από στημένη φάση. Δείτε τα όλα σε βίντεο.

Το Σάββατο η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" με αποτέλεσμα να επανέλθει η εσωστρέφεια στα εσωτερικά της ομάδας και να δημιουργηθεί ένταση κατά την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση μετά από επτά αγωνιστικές μετρά 13 βαθμούς με ενεργητικό 10 γκολ και παθητικό 8. Εμείς θα σταθούμε στο τελευταίο κομμάτι και συγκεκριμένα στα τέρματα που έχει δεχθεί η Ένωση. Για την ακρίβεια όχι στον αριθμό, αλλά στον τρόπο.

Μπορούσε να αποφύγει πολλά

Στο ποδόσφαιρο κάποιος πρέπει να κάνει κάτι σωστά και κάποιος κάτι λάθος για να μπει γκολ, οπότε και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Στην προκειμένη περίπτωση όμως και εφόσον μιλάμε για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, τα "ανόητα" ολισθήματα είναι εκείνα που κοστίζουν πολύτιμους βαθμούς και πρέπει να περιορίζονται.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, από τα οκτώ συνολικά τέρματα που έχει δεχθεί φέτος, τα πέντε είναι είτε από κακή συμπεριφορά, είτε από στημένη φάση, είτε από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα.

Ας τα δούμε αναλυτικά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του:

Σεζόν 2014-2015

13/09/15 ΑΕΚ - Γιάννινα (2-1) 3-1 (λάθος εκτίμηση του Μπαρόχα και 0-1).

23/09/15 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (0-0) 2-1 (το 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε και πέναλτι του Σοϊλέδη στον Τζιόλη).

28/09/15 Βέροια - ΑΕΚ (1-0) 1-2 ( το 1-0 από λάθος του Μπουονανότε στη μεσαία γραμμή).

17/10/15 Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-0) 4-0 (κόρνερ κεφαλιά ο Μποτία και 1-0, πέναλτι του Γκάλο στον Ερνάνι και 4-0).

Σύνολο : Δυο πέναλτι, μία στημένη φάση, κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα, ο μέσος αντί να μαρκάρει διαμαρτύρεται για φάουλ.

Δείτε και τα πέντε γκολ σε ένα βίντεο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ