ΑΕΚ

Άσχημα μαντάτα για Γκάλο και Πατίτο

Άσχημα μαντάτα για Γκάλο και Πατίτο

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Πατίτο Ροντρίγκες, οι οποίοι δεν θα προλάβουν το ματς της Κυριακής (26/2) με την ΑΕΛ. Πρόβλημα και με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ξεκούραστοι μετά το διήμερο ρεπό αλλά και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ, την Τετάρτη (22/2) το πρωί στα Σπάτα. Ωστόσο το ιατρικό δελτίο που πήρε στα χέρια του ο Μανόλο Χιμένεθ είχε αρκετά ονόματα και άσχημα μαντάτα. Ειδικά για τον Ροντρίγκο Γκάλο και τον Πατίτο Ροντρίγκες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα χαμηλά στο πόδι, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι και ακόμα δεν έχει υποχωρήσει. Ακόμα και σήμερα ο Γκάλο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Και πιθανότατα δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ούτε για το ματς της Κυριακής (26/2) με την Λάρισα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πατίτο Ροντρίγκες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ένα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική και θα χρειαστεί περίπου μια εβδομάδα, για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Εκτός από τον Γκάλο και τον Πατίτο, πρόβλημα, έστω και λιγότερο σοβαρό, αντιμετωπίζει και ο Ογκνιέν Βράνιες. Αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Βόσνιος αμυντικός και ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης.

Κάτι που θα επαναλάβει και τις επομένες μέρες και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αν θα μπορέσει να παίξει στο ματς με την Λάρισα. Πάντως με δεδομένο πως ο Μιχάλης Μπακάκης έχει εκτίσει την ποινή του και είναι πλέον διαθέσιμος, δεν θα χρειαστεί να πιεστεί για να παίξει ο Βράνιες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ