ΑΕΚ

Ασύλληπτη ταλαιπωρία για τους οπαδούς της ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια απίστευτη απόφαση της αστυνομίας του Κιέβου έβαλε και σε ταλαιπωρία και σε κίνδυνο τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο "Ολιμπίσκι".

Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του "Ολιμπίσκι" για το χθεσινό (22/2) ματς της ΑΕΚ με την Ντινάμο να ήταν αυστηρά. Όμως αυτό αφενός δεν απέτρεψε την επίθεση με πέτρες σε πούλμαν με οπαδούς της Ένωσης και αφετέρου και κυρίως, δεν εμπόδισε τους υπεύθυνους της αστυνομίας του Κιέβου, να πάρουν μια ακατανόητη απόφαση μετά το τέλος του ματς.

Απόφαση που όχι μόνο ταλαιπώρησε, αλλά έβαλε και σε κίνδυνο τους οπαδούς της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι φίλαθλοι της Ένωσης, αμέσως μετά το τέλος του ματς, έπρεπε να μπουν και πάλι σε λεωφορεία για να φύγουν οργανωμένα από το Ολιμπίσκι, όπως ακριβώς πήγαν. Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ επιβιβάστηκαν κανονικά στα λεωφορεία και αναχώρησαν από το γήπεδο. Μετά όμως από κάποια ώρα στους δρόμους της ουκρανικής πόλης, διαπίστωσαν πως ο προορισμός δεν ήταν το σημείο συγκέντρωσης προ του αγώνα στο κέντρο του Κιέβου. Προφανώς με απόφαση της αστυνομίας, τα πούλμαν με τους οπαδούς της ΑΕΚ πήγαν στο… αεροδρόμιο. Παρόλο που κανένας από τους οπαδούς, δεν επρόκειτο να ταξιδέψει για Αθήνα. Φυσικά υπήρχαν διαμαρτυρίες και παράπονα από τον κόσμο, αλλά με τους ουκρανούς οδηγούς των λεωφορείων, ήταν αδύνατον να υπάρξει συνεννόηση.

Τελικά οι οπαδοί της ΑΕΚ υποχρεώθηκαν να κατέβουν στο αεροδρόμιο και να ψάξουν τρόπο να επιστρέψουν μεμονωμένα στην πόλη. Άλλοι με ταξί και άλλοι με το μετρό. Κάτι που εκτός από απίστευτη ταλαιπωρία (το αεροδρόμιο απέχει 30 χιλιόμετρα από το κέντρο του Κιέβου), είχε και κίνδυνο, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένοι να κινηθούν χωρίς προστασία. Το θετικό στην υπόθεση, είναι πως όλοι επέστρεψαν χθες το βράδυ καλά στα ξενοδοχεία τους. Και σήμερα (23/2) η πλειοψηφία πήρε τις πτήσεις επιστροφής στην Αθήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ