ΑΕΚ

Αρχηγού παρόντος

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
Μάνταλος EUROKINISSI

Η επιστροφή του Μάνταλου στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ, έχει καταλυτική επίδραση στην ομάδα, χωρίς αυτό να έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί η ΑΕΚ να υποχρεώθηκε να μάθει να ζει στην φετινή σεζόν χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο. Και μπορεί εκ του αποτελέσματος να αποδείχθηκε πως τα κατάφερε. Όμως η αναμφισβήτητη αλήθεια είναι πως το πλήγμα που δέχθηκε τον περασμένο Οκτώβρη η ΑΕΚ με την απώλεια του αρχηγού της, ήταν εξαιρετικά βαρύ. Όχι μόνο στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ δεν έχασε μόνο τον "μαέστρο" της μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και τον φυσικό αρχηγό της. Και το πόσο σημαντική είναι παρουσία του Μάνταλου στην ομάδα, πέραν του αγωνιστικού κομματιού, φάνηκε στην επιστροφή του και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει ανεβάσει στροφές και συμμετέχει ακόμα και οικογενειακά "διπλά". Χθες (5/4) μάλιστα, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, έπαιξε και στο εσωτερικό δίτερμα στα Σπάτα, το οποίο είχε χαρακτηριστικά αγώνα. Και αυτό όχι μόνο φανερώνει πως ο Μάνταλος έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά έχει απογειώσει και την ψυχολογία του.

Κάτι που έχει επιδράσει καταλυτικά και στην ψυχολογία όλης της ομάδας. Ο Μάνταλος είναι και πάλι ο γνωστός… Μάνταλος. Αυτό που θα κάνει πλάκα, αυτός που θα είναι δίπλα σ’ όλους και μέσα σ’ όλα. Και που επιδρά καταλυτικά στο κλίμα μέσα στα κιτρινόμαυρα. Άλλωστε, ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι αυτός που δίνει τον… τόνο σ’ όλη την ομάδα.

"ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Μάνταλος εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, ακολουθεί και πάλι το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Όμως εκείνο που λένε όλοι μέσα στην κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, είναι πως η επιστροφή του αρχηγού, έγινε επί της ουσίας στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και ας μην υπήρχε η δυνατότητα να παίξει ούτε δευτερόλεπτο στο παιχνίδι. Έστω και αν πέρασε στα ψιλά λόγω των γεγονότων της Τούμπας, η παρουσία του Μάνταλου στην αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, είχε μεγάλη σημασία για όλη την ομάδα.

Εξάλλου ο λόγος που ο αρχηγός είχε ζητήσει να ακολουθήσει την ομάδα, φορώντας κανονικά την φόρμα, σαν να βρίσκεται στην αποστολή, είχε αυτό ακριβώς το νόημα.

Σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την μάχη του πρωταθλήματος, να βρίσκεται ο Μάνταλος δίπλα στους συμπαίκτες του από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινούσαν για την Θεσσαλονίκη, μέχρι το τελευταίο λεπτό της επιστροφής στην Αθήνα. Έπαιξε ρόλο η παρουσία του αρχηγού. Και ήταν ουσιαστικά από τότε, που όλοι μέσα στην ΑΕΚ θεώρησαν πως ο Μάνταλος έχει πλέον επιστρέψει και είναι ξανά "μάχιμος". Πριν καν μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πάλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ