ΑΕΚ

Αρθροσκόπηση ο Μπακασέτας, χάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Προσέχει τις λεπτομέρειες ο Χιμένεθ. (VIDEO)

Δυσάρεστα νέα στην ΑΕΚ. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Τσίλης στον Sport24 Radio 103,3, ο Τάσος Μπακασέτας υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να καθαριστεί το γόνατό του. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης, που πραγματοποιείται στο Κίελτσε της Πολωνίας.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Άρα τέσσερις και όχι πέντε διεθνείς θα ταξιδέψουν τελικά το Σάββατο (1/7) για το Κίελτσε για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Είναι μια διαδικασία που έπρεπε να γίνει για τον Μπακασέτα και δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Παρόλα αυτά πλέον δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψει στο Κίελτσε, καθώς δεν θα έχει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη και δεν θα μπορεί έτσι κι αλλιώς να κάνει προπονήσεις. Θα παραμείνει στην Αθήνα, θα ακολουθήσει πρόγραμμα και αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς, αμά τη επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Και φυσικά θα "τρέξεϊ για να προλαβει το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League. Κάτι πάντως που είναι δύσκολο.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η δουλειά στο Κίελτσε ξεκίνησε σήμερα (30/6) το πρωί. Βλέπετε, χθες (29/6) μετά από 12 ώρες ταξίδι, πήγαν κατευθείαν στα… κρεβάτια τους στο ξενοδοχείο, όχι στο γήπεδο. Αντιθέτως για τον Μανόλο Χιμένεθ δεν υπήρχε χρόνος για ξεκούραση.

Αργά το βράδυ χθες, ο Ισπανός τεχνικός επιθεώρησε και τα δυο γήπεδα που θα γίνονται οι προπονήσεις εδώ στο Κίελτσε. Ενώ η αλήθεια είναι πως ήδη από την πρώτη μέρα, την πρώτη προπόνηση, ο Χιμένεθ ασχολήθηκε μ’ όλα. Και έδειξε πως θέλει να περνούν τα πάντα από τα χέρια του. Όλα όμως. Από τις μπάλες που θα μπουν μέσα στο γήπεδο, μέχρι τις μπλούζες που θα φοράν οι παίκτες. Και από το τρέξιμο που το έκανε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, μέχρι και το νερό που θα έπρεπε να πιούν πριν πάνε να φάνε το πρωινό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν την προπόνηση τους την πρωινή, με τρέξιμο αλλά και μπάλα. Άλλωστε ο Χιμένεθ δεν κάνει απολύτως τίποτα, χωρίς μπάλα. Είναι τέτοια η φιλοσοφία της δουλειάς του. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δούλεψαν περίπου μια ώρα. Άλλωστε ο Χιμένεθ δεν ήθελε να ανεβάσει τις στροφές από την πρώτη προπόνηση. Ενώ υπάρχει και η απογευματινή προπόνηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ