ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρθο: Ένας "κυπελλούχος" στα Σπάτα

Άρθο: Ένας "κυπελλούχος" στα Σπάτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίσκεψη στα Σπάτα για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ΑΕΚ και να δει… παλιόφιλους, έκανε ο πρώην στόπερ της Ένωσης, Θέσαρ Άρθο

Είναι γεγονός πως η παρέα της ΑΕΚ που κατέκτησε και το πρωτάθλημα πέρυσι αλλά και το κύπελλο το 2016, ήταν εξαιρετικά δεμένη. Και το «δέσιμο» αυτό ακουμπούσε και παίκτες, που έκαναν σύντομο πέρασμα, όπως ο Θέσαρ Άρθο.

Ο Ισπανός στόπερ έμεινε μόνο έναν χρόνο στην ΑΕΚ, αλλά κατέκτησε το κύπελλο. Κάτι που τον έκανε να μην ξεχνάει ποτέ την Ένωση.

Γι αυτό και το πρώτο που έκανε τώρα που ήρθε στην Αθήνα για διακοπές, ήταν να πάει στα Σπάτα στη σημερινή (31/12) προπόνηση, για να συναντήσει παλιόφιλους και να θυμηθεί και πάλι τις στιγμές που έζησε στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Βεβαίως από τους συμπαίκτες που είχε τη σεζόν 2015-16 στην ΑΕΚ, δεν έχουν απομείνει και πολλοί πλέον στην ομάδα.

Πάντως, ο Άρθο απόλαυσε την επίσκεψη στα Σπάτα και το γεγονός πως είδε παλιούς συμπαίκτες του. «Δεν ξεχνώ ποτέ την ΑΕΚ. Είναι πάντα στην καρδιά μου, πέρασα πολύ καλά εδώ» ήταν αυτό που έλεγε ο Ισπανός, ο οποίος μόλις στα 32 του έχει «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ασχολείται με τις Ακαδημίες της Βιγιαρεάλ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ