ΑΕΚ

Άρθο: "Δεν έχω να αποδείξω τίποτα"

Άρθο: "Δεν έχω να αποδείξω τίποτα"
INTIME SPORTS

Έτοιμος να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στην ΑΕΚ είναι ο Ισπανός αμυντικός, Θέσαρ Άρθο, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα

Ο μοναδικός από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της ΑΕΚ που δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς, είναι ο Θέσαρ Άρθο. Και χωρίς να έχει τεθεί το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως έχετε ήδη διαβάσει στοSport24.gr, είναι έτοιμος να δώσει στον Ισπανό στόπερ, θέση στην βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Και ο Άρθο μιλώντας στην κάμερα τηςNova, μίλησε γι αυτή την ευκαιρία που θα πάρει αλλά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

"Η αλήθεια είναι ότι περιμένω πολύ καιρό να αρπάξω μια ευκαιρία. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να έχω κίνητρο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε όταν έρθει η στιγμή που περιμένω να είμαι έτοιμος.

Το ότι δεν έχω παίξει είναι καθαρά θέμα προπονητή. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι αυτό που σας είπα πριν. Δηλαδή να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις. Αν ο προπονητής αποφασίζει να παίξω είμαι διαθέσιμος, αν επιλέγει να είμαι εκτός, το δέχομαι. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εδώ και δέκα χρόνια παίζω σε ομάδες πρώτης κατηγορίας, άρα δεν έχω να αποδείξω το παραμικρό. Το μόνο που έχω να κάνω είναι αν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".

Όσο για τον ρόλο που έχει παίξει η αλλαγή προπονητή, ο Ισπανός στόπερ τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή προπονητή δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής για να τα δώσουν όλα. Με την έλευση του νέου προπονητή βλέπουμε διαφορά στις προπονήσεις, αισθανόμαστε όλοι οι παίκτες πολύ καλύτερα και έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε επειδή ο Πανθρακικός είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι δύσκολη ομάδα, ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για να φύγουμε με τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ