ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει να κλείσει το θέμα Καρέρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου μετέδωσε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" πως η ΑΕΚ έχει τη διάθεση να μπει άμεσα σε συζητήσεις με τον Μάσιμο Καρέρα για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Η ΑΕΚ προτίθεται να συνεχίσει με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου, ο οποίος μετέδωσε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι", πως οι δύο πλευρές αναμένεται να μπουν σύντομα σε συζητήσεις.

Αφού ανέλυσε τα δεδομένα του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου τόνισε την επιθυμία της Ένωσης να ολοκληρωθεί το θέμα όσο το δυνατόν ταχύτερα, ενώ παρουσίασε και τις δυσκολίες των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Sport 24 Radio 103,3:

"Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει κάνει συμφωνία με τον Καρέρα για έξι μήνες και υπάρχει ένα ακόμη συμβόλαιο υπογεγραμμένο στα συρτάρια της ΠΑΕ και από τις δύο πλευρές, το οποίο θα κατατεθεί το καλοκαίρι εφόσον όμως και οι δύο συμφωνούν να συνεχίσουν μαζί. Υπάρχει δηλαδή μία ευχέρεια να σπάσουν τη συμφωνία. Υπάρχει και πέναλτι στο συμβόλαιο μάλιστα, 150 χιλιάδων ευρώ. Όποια πλευρά θέλει να σπάσει το συμβόλαιο, μπορεί να πει ότι εγώ πληρώνω και φεύγω.

Το καινούργιο της ιστορίας είναι ωστόσο ότι η ΑΕΚ προτίθεται προχωρήσει άμεσα σε κουβέντα γιατί δεν θέλει να συρθεί αυτό το πράγμα. Αν μπορέσει να το τελειώσει άμεσα, εφόσον έχει αποφασίσει ότι θέλει να συνεχίσει με τον Καρέρα, θα είναι το καλύτερο. Καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να προχωρήσει σε κλειστή συνεργασία, αρχικά για τον Καρέρα να διαπιστώσει πού ήρθε και έπειτα η ΑΕΚ που έχει καεί από τους προπονητές π.χ. Καρντόσο που η ιστορία τρέχει στη FIFA.

Η ΑΕΚ πρέπει να μπει σε μία κουβέντα, ώστε να τελειώσει το θέμα ακόμη και στα play-off. Δεν είναι απλή ωστόσο ιστορία, αφού ο Καρέρα έχει στη καβάτζά του το συμβόλαιο και όσο η ομάδα προοδεύει, ίσως έχει στο μυαλό του ότι θα βρει κάτι καλύτερο το καλοκαίρι και συγκεκριμένα να κοουτσάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του ομάδα του Καμπιονάτο. Θα μπούμε άμεσα σε κουβέντα ΑΕΚ και Καρέρα".

Ακούστε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ