Άρεσε το Κίελτσε στην ΑΕΚ

ΑΕΚ, Κιέλτσε

Άρεσε το Κίελτσε στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ από τώρα δρομολογούν την καλοκαιρινή προετοιμασία και το περσινό προπονητικό κέντρο στο Κίελτσε της Πολωνίας, κερδίζει πόντους.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα… «πρόκληση» μέχρι και το τέλος της σεζόν, μέσα από το οποίο θα κριθούν και οι φετινοί στόχοι. Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση σ’ αυτό το πρόγραμμα. Όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήδη έχουν αρχίσει να «τρέχουν» και τον προγραμματισμό της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Άλλωστε δεν είναι κάτι που θέλουν να αφήσουν για την τελευταία στιγμή. Προφανώς ακόμα είναι πολύ νωρίς για να «κλειδώσει» οτιδήποτε. Ωστόσο φαίνεται πως για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κερδίζει έδαφος το περσινό προπονητικό κέντρο, στο Κίελτσε της Πολωνίας. Εξάλλου οι συνθήκες ήταν καλές.

Το γήπεδο που χρησιμοποιούσε η ομάδα, ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η αποστολή. Ενώ η πληροφόρηση που έχουν στην ΑΕΚ είναι, είναι πως έχει κτιστεί ένα ακόμα, ολοκαίνουργιο γήπεδο, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο. Επομένως οι αποστάσεις ήταν βολικές. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικές, ενώ και ο καιρός, με εξαίρεση τις πρώτες μέρες, ήταν καλός. Ενώ ως προς τα φιλικά, υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν δυνατοί αντίπαλοι, αν το αποφασίσει ο προπονητής.

Βεβαίως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ταξιδέψει και σε Ολλανδία και σε Αυστρία προκειμένου να τσεκάρει προπονητικά κέντρα. Ωστόσο το Κίελτσε άρεσε πέρυσι και έχει κερδίσει πόντους στις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ. Χωρίς πάντως ακόμα να έχει «κλειδώσει» τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Το πρόγραμμα-πρόκληση της ΑΕΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24