ΑΕΚ

Αραβίδης: "Όλοι θέλουν να σκοράρουν σε τέτοια ματς"

Αραβίδης: "Όλοι θέλουν να σκοράρουν σε τέτοια ματς"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, παραδέχθηκε πως ματς όπως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πάντα αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή, όπως και το να σκοράρει σ' αυτό.

Στο περσινό ματς Κυπέλλου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Χρήστος Αραβίδης είχε βρει δίχτυα. Τώρα ετοιμάζεται να μπει στο ίδιο γήπεδο, για να αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο. Και προφανώς θέλει να το επαναλάβει. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Nova, ξεκαθάρισε πως είναι ένα ντέρμπι που όλοι στην ομάδα θέλουν να σκοράρουν και να βοηθήσουν για τη νίκη.

"Έίναι ένα παιχνίδι δυνατό, ένα παιχνίδι από τα παλιά, ένα ντέρμπι το οποίο έχει συνηθίσει και ο κόσμος αλλά και οι παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν αυτή τη μεγάλη ομάδα και εννοώ την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα όμως ειναι και ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα κι έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες οι οποίες είναι διαφορετικές από άλλα παιχνίδια, αλλά θα πάμε σε ένα γήπεδο γεμάτο και θα είναι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το να πετυχαίνεις γκολ σε τέτοια ματς και το σημαντικότερο, το να πετυχαίνεις νίκες σε τέτοια παιχνίδια είναι κάτι το οποίο θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές κι εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Σίγουρα θέλω να νικάω όταν παίζω σε τέτοια παιχνίδια και να σκοράρω.

Αραβίδης: "Όλοι θέλουν να σκοράρουν σε τέτοια ματς"
INTIME SPORTS

Είναι κάτι που προσθέτει γόητρο και παραπάνω κίνητρο. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται το παρελθόν. Αυτό που μπορώ να διορθώσω είναι το παρόν και το μέλλον. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι διαφορετικό από το παιχνίδι που παίξαμε εκεί πέρυσι και σίγουρα θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλά κι εμείς διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δει στο γήπεδο μια ομάδα που θα τα δώσει όλα και θα πάει για τη νίκη. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε μάθει, αυτό που δoυλεύουμε με τον προπονητή μας και σίγουρα θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς.

Το βλέπουμε ως ένα ματς από το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε βαθμούς. Έτσι το βλέπουμε κι έτσι θα πρέπει να το δει κι ο κόσμος. Να βλέπει ότι η ομάδα δίνει ό, τι καλύτερο μπορεί σε κάθε παιχνίδι. Αυτό να γίνει και το Σάββατο γιατί κι εμείς και ο κόσμος το περιμένουμε αυτό το ματς με μεγάλη αγωνία. Κάθε παίκτης κι εγώ προσωπικά, όσο μπορώ και πετυχαίνω πράγματα είτε με την Εθνική ομάδα είτε με την ΑΕΚ ανεβάζω την αυτοπεποίθησή μου και την ποιότητά μου. Το σημαντικό είναι να μπορώ να τα ενσωματώνω στην ομάδα και να το "εκμεταλλεύεται" αυτό η ομάδα προς όφελος της. Θα συνεχίσω να δίνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Ακόμα βρισκόμαστε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν έχουμε βγάλει όλα όσα δουλεύουμε, αλλά με τον καιρό θα γίνει κι αυτό. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη με την αρχή μας για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας", υποστήριξε ο Χρήστος Αραβίδης ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου, ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ