ΑΕΚ

Αραβίδης: «Να ανεβάσουμε την ομάδα γρήγορα»

Αραβίδης: «Να ανεβάσουμε την ομάδα γρήγορα»
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό, μίλησε στους δημοσιογράφους και στα... περιθώρια βελτίωσης που έχει ακόμα η ΑΕΚ. Τι είπαν Ντούνης και Ανέστης

Την επιστροφή της ΑΕΚ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην θέση που ανήκει, έθεσε ως πρώτο στόχο ο επιθετικός της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα της ομάδας, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αραβίδη:

« Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο βελτιωμένοι, είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί, και όπως έχω πει και σε άλλη συνέντευξη, δεν του αξίζει αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Για μένα, αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο. Για μας είναι καθρέφτης μας το γήπεδο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι ανήκουμε εδώ. Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε πετύχει κάποια πράγματα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Ανέστης: «Μπορούσαμε περισσότερα»

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε για την ευρεία νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Φωκικό, τονίζοντας ότι η Ένωση θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα:

«Βάλαμε τέσσερα γκολ, αλλά μπορούσαμε περισσότερα. Δεν επαναπαυόμαστε για τον επαναληπτικό και θα πάμε για τη νίκη».

-Είναι εύκολο για έναν τερματοφύλακα να αγωνίζεται σε ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις;

«Δεν έχει σημασία πόση πίεση θα δέχομαι ή όχι. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και για τα 90 λεπτά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να επέμβεις».

Ντούνης: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας»

Ο Μάρκος Ντούνης που πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Πλατέλλα, τόνισε πως η νίκη απέναντι στο Φωκικό δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται και πως ο ίδιος θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά :

«Πετύχαμε μια νίκη με 4-0, αλλά αυτή η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται. Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και σιγά σιγά ήρθαν και τα γκολ.

- Σχετικά με την δική του παρουσία στο ματς

«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, μιας και η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα. Είναι θέμα του προπονητή μου ποια επιλογή θα πάρει τελικά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ