ΑΕΚ

Αραβίδης ή Τζεμπούρ

Αραβίδης ή Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Τελευταία στιγμή θα επιλέξει ο Γκας Πογέτ ανάμεσα στον Αραβίδη και στον Τζεμπούρ για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ στο σημερινό (22/11) ματς στην Κομοτηνή.

Πριν από τρεις εβδομάδες και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ο Γκας Πογέτ εξέφραζε δημοσίως το παράπονο του για την έλλειψη επιλογών στην θέση του σέντερ φορ. Σ’ εκείνο το ματς είχαν μείνει εκτός αποστολής της ΑΕΚ τόσο ο Χρήστος Αραβίδης, όσο και ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Τώρα ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στην διάθεση του όλους τους επιθετικούς. Όμως τώρα το ζήτημα για τον Πογέτ είναι πως έχει δίλημμα, ποιόν θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης στο σημερινό (22/11) ματς με τον Πανθρακικό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός από το φιλικό με την Κ20 που έγινε την προηγούμενη Τρίτη (17/11), μέχρι και την χθεσινή (21/11) τελευταία προπόνηση, κρατούσε τα χαρτιά του κλειστά ως προς το αγωνιστικό πλάνο. Στο παιχνίδι με τους πιτσιρικάδες που ο Πογέτ δοκίμασε σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τζεμπούρ. Και είναι αλήθεια πως ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να ξαναδεί εν δράσει τον Αλγερινό φορ. Από την άλλη μεριά όμως, ο Τζεμπούρ ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος. Τουλάχιστον όχι για να βγάλει ένα ολόκληρο 90άλεπτο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Πογέτ για την βασική ενδεκάδα.

Ο Αραβίδης είναι πανέτοιμος, έχει παιχνίδια στα πόδια του και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μάλιστα αυτό δίνει στον διεθνή επιθετικό ένα προβάδισμα για να ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Με τον Τζεμπούρ να παίρνει σίγουρα κάποια αγωνιστικά λεπτά, αλλά όχι από την αρχή του ματς. Χωρίς πάντως κανείς να μπορεί να αποκλείσει μια ανατροπή και παρουσία του Αλγερινού ακόμα και στο βασικό σχήμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ