ΑΕΚ

Αραούχο: "Το γκολ του Γιακουμάκη στον Ολυμπιακό, η στιγμή της σεζόν"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής της νίκης (3-0) της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, Σέρχιο Αραούχο, υπέδειξε το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού ως την πιο κομβική στιγμή της σεζόν.

Άνοιξε το σκορ και το δρόμο για την επικράτηση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Σέρχιο Αραούχο υποστήριξε στη NOVA ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να κερδίζουν στο γήπεδο και υπέδειξε το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού ως την πιο κομβική στιγμή της σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρώτο γκολ: "Δεν σκέφτηκα κάτι, είναι κινήσεις μου βγαίνουν με φυσικό τρόπο. Σπρίνταρα, έκανα κοντρόλ, έχω εμπιστοσύνη στο αριστερό περισσότερο από το δεξί, έκανα το σουτ και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα".

Για το εάν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα: "Το γιορτάσαμε με τον κόσμο για να τους ευχαριστήσουμε, είναι κοντά μας όλη τη χρονιά. Εκρεμμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις, δεν σκεφτόμαστε αυτό. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε κι αν κερδίσουμε τα τέσσερα ματς κανείς δεν θα μας πάρει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο".

Για το μέλλον του: "Αυτή τη στιγμή το μέλλον που σκέφτομαι είναι να πάρω το πρωτάθλημα. Μετά έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, να δω τη μικρή μου κόρη, δεσμεύομαι με της Λας Πάλμας. Πρέπει να ξεκουραστώ, να ξεπεράσω τους πόνους στη μέση, τα τελευταία λεπτά δεν άντεχα, φάνηκε και γι' αυτό έγινα αλλαγή"

Για τον πόνο που ένιωθε: "Έχω αυτόν τον πόνο εδώ και τρεις εβδομάδες, τις τελευταίες δύο δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που ήλθα με έχουν αγκαλιάσει και ήθελα να ανταποδώσω αυτή την αγάπη".

Για τη στιγμή, γκολ ή ματς που θα διάλεγε: "Το γκολ που πέτυχε ο Γιακουμάκης στον Ολυμπιακό. Τα τελευταία λεπτά, ο τρόπος που μπήκε και σκόραρε ο Γιώργος ήταν καταπληκτικός και μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε ότι θα πάμε μέχρι το τέλος".

Για το γκολ που έχασε με τον Αστέρα: "Το γκολ που έχασα ήταν γραφτό να μην μπει. Έκανα ο,τι μπορούσα για να μπορέσω να σκοράρω. Σήμερα το ανταποδίδω αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που δεν είχα σκοράρει. Σήμερα μπόρεσα και με αυτόν τον τρόπο το ανταπέδωσα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ