ΑΕΚ

Αραούχο: "Η μάχη για να μείνω θα είναι πιο δύσκολη"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ και τη… μάχη που θα δοθεί για να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι,μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο.

Με τον κόσμο να τον λατρεύει, με τον ίδιο μετά από κάθε πανηγυρισμό να φιλάει το σήμα της ΑΕΚ, τα δεδομένα για την επιθυμία του Σέρχιο Αραούχο σχετικά με το μέλλον του, είναι απολύτως ξεκάθαρα. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αργεντινός φορ, μιλώντας σήμερα (13/4) στην κάμερα της Nova , τόνισε πως "στην ΑΕΚ βρήκα αυτό που έψαχνα".

Σαν βγαλμένη όμως με καρμπόν από πέρυσι τέτοια εποχή, η συζήτηση που έχει ανοίξει ήδη, είναι αν ο Αργεντινός φορ θα παραμείνει στην Ένωση και την επόμενη σεζόν. Για μια ακόμα φορά ο Αραούχο υπενθύμισε πως δεν είναι στο χέρι του καθώς ανήκει στην Λας Πάλμας, παραδέχθηκε πως φέτος θα είναι μια περίπλοκη… κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, αλλά προανήγγειλε μάχη για να παραμείνει.

"Δέχομαι χιλιάδες μηνύματα από τον κόσμο, που μου ζητάει να μείνω. Στην ΑΕΚ έχω βρει αυτό που έψαχνα. Αισθάνομαι καλά. Τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην ομάδα που έχω συμβόλαιο. Τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα από πέρυσι, που καταφέραμε και βρήκαμε μια λύση την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Θα υπάρξει μια μάχη. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως δεν είναι απόφαση δική μου. Ανήκω στην Λας Πάλμας. Αν αρνηθώ να επιστρέψω θα υπάρχουν προβλήματα, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ"

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Όλα τα παιχνίδια πλέον είναι σημαντικά. Θέλουμε να έχουμε μια καλή απόδοση. Να εμφανιστούμε με συγκέντρωση, ταπεινότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες και πόσο επηρεάζουν: "Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, είναι αυτό που μας λέει ο προπονητής. Πως όλα τα ματς είναι τελικοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο γήπεδο και μόνο στους τελικούς που έχουμε μπροστά και πρέπει να τους κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μ’ απασχολούν τα δικαστικά. Αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, στο τέλος θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Την Κυριακή θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και θα έχουμε άλλα τρία".

Νιώθεις πως βρίσκεσαι στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της καριέρας σου;

"Αν σκεφτούμε την φετινή σεζόν, είναι από τις πιο πλήρης σεζόν. Για τον κόσμο δεν έχω λόγια. Θεωρώ πως έχω ένα τεράστιο χρέος για τον κόσμο. Αυτό αισθάνομαι, για τον τρόπο που με υποδέχθηκε και με αγκάλιασε ο κόσμος. Είμαι ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο, αυτόν τον 1,5 χρόνο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ