ΑΕΚ

Αραούχο: "Ελπίζω να γυρίσω σύντομα, ευχαριστώ Μανόλο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο έδωσε με το γκολ του τη νίκη στην ΑΕΚ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League κι ευχήθηκε να επιστρέψει σύντομα στην Ένωση μετά της Λας Πάλμας.

Ήταν το τελευταίο του ματς με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Δεν ξέρει κανείς εάν θα υπάρξει επόμενο, πότε θα είναι αυτό. Ο Σέρχιο Αραούχο εξέφρασε μέσα από την κάμερα της NOVA να επιστρέψει σύντομα στην Ένωση, κάνοντας ειδική μνεία στον τεχνικό του, Μανόλο Χιμένεθ.

"Έχω παράξενα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος για το σημαντικό γκολ που έβαλα, που η ομάδα πάει στα προκριματικά. Τελειώνουν πέντε μήνες ευτυχίας, πέντε μήνες χαράς. Ελπίζω να γυρίσω σύντομα, αλλά είμαι ανάμεσα στη λύπη και στη χαρά.

Θα κάνω ο,τι είναι στο χέρι μου κι εγώ κι ο μπαμπάς. Ήδη μου έχει πει ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ότι θέλει να επιστρέψω δυνατός, όπως εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είπα ότι θα έρθω στην Ελλάδα με είπαν τρελό, μου αρέσουν τα δύσκολα. Είπα ότι θα έρθω να βοηθήσω, όσο και δύσκολα να είναι. Να ευχαριστήσω τον Μανόλο, μου εξήγησε τι θέλει από μένα, μίλησα και με τον πρόεδρο. Του οφείλω πολλά, γιατί τη μία έπαιζα, τη μία δεν έπαιζα, και ξαναβρήκα την ευτυχία.

Μακάρι να μπορέσω να γυρίσω. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε, ελπίζω να επιστρέψω γιατί με τους συμπαίκτες μου είμαστε γροθιά. Θα λυπηθώ αν μπορώ και γυρίσω και λείπει έστω κι ένας από τους συμπαίκτες μου", υποστήριξε ο Σέρχιο Αραούχο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ